Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Astazi 19.10.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE AZI:

1. Bank LV - Defend

2. RDT LV - Attack

3.Materials Deliver LV - Defend

4.Creek LV - Attack

ATENTIE, ACEST TURF este LA INFLUENTA, VREAU CAT MAI MULTI ONLINE.

La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale, in ca contrar o sa fie sanctionat..

Cine nu este in linie la 19:45 primeste FW, la fel si cei care fac DM

ATENTIE, ACUM CA NE-AM REINTREGIT VREAU O ALTFEL DE ABORDARE DE LA VOI.

VREAU SA REINCEPEM ACTIVITATEA CA ACUM 1 LUNA.

CU CAT PREZENTA ESTE MAI MARE CU ATAT SANSELE DE CASTIG SUNT MAI MARI.

CU CAT ASCULTATI MAI MULT CU ATAT AVETI MAI MULT DE CASTIGAT.

ACCEPT DOAR 3 INVOIRI

@@South Max, @, @, I love you fraierilor ( inafara de max ) glumesc, a fost frumos aici chiar daca s-a suparat grasu pe mine , ne auzim baieti or sa revenim toti aici poate ( daca nu se supara grasu pe mine) si va fi din nou aceea factiune cu glume si nebuneli , fara turfs ca de suntem pasnici asa zic unii dar am fost CEI MAI SMECHERI hai ne auzim baieti si fete aveti grija de corpurile voastre (urate si dezordonate) edit!

EDIT2: CE gras nebun ii place sa-l laud :))) , hai te pup tot TTB ramane mafia mea de suflet ! :*

Edited by KipSZEW

Salut baietii.Din pacate am luat ban 3 zile dupa cum stitii.Ban pentru Injurii STAFF cica.Daca ban pentru asta "ce pompa mea faceti baa".Ne vedem maine seara daca mai sunt in factiune:)) pwp

Edited by SEF Lucian Barbulescu

@, Aia nu e jignire... fă cerere unban.

PS: Nu ai cum să ma stai în facţiune.. jignire staff = 3 yile, iar dacă nu faci login, te dă afară automat.. :)) Încearcă să faci o propunere pool să se dea ban mai puţine zile.. sau ceva de genul. Înainte făceai înactivitate... acum canci.

Atentie, reincepem activitatea incet incet.

Tind sa il felicit pe Slade pentru r6, mi l-a scos Dumnezeu in fata ochilor.

Vreau ca toti sa va prezentati maine la war.

Astazi 22.10.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE AZI:
1. Caligulas LV - Defend - TURF DE INFLUENTA. RDT
2. Airport 1 LV - Attack SP Nu ma astept la foarte multe, dar vreau sa vad ca este activitate.
3.LVPD LV - Defend - TURF DE INFLUENTA RDT
4.Creek LV - Attack TURF DE INFLUENTA RDT.
La aceste war-uri

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale, in ca contrar o sa fie sanctionat..

Atentie, reincepem activitatea incet incet.

Tind sa il felicit pe Slade pentru r6, mi l-a scos Dumnezeu in fata ochilor.

Vreau ca toti sa va prezentati maine la war.

Astazi 22.10.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE AZI:

1. Caligulas LV - Defend - TURF DE INFLUENTA. RDT

2. Airport 1 LV - Attack SP Nu ma astept la foarte multe, dar vreau sa vad ca este activitate.

3.LVPD LV - Defend - TURF DE INFLUENTA RDT

4.Creek LV - Attack TURF DE INFLUENTA RDT.

La aceste war-uri

Grasu meu ce mai faci esti bine ? Ma bucur ca ti ai ales sublider sper sa luati din nou lv ;)

Salut, văd că au mai luat ban ceva codaţi. Mulţumiţi-le la pingMANN şi sTARJkEE2k

Pai tu vorbesti de codati si de admini corecti ma? :))

La voi 3 sferturi din gang are cod, si adminii va ajuta, ca deh sunt cunostiinte. Nu stiu cum de mai vorbiti de coduri =))

Ba, eu sa fiu sincer sunt in regula cu partea cu banatul codatilor indiferent de gang chiar si colegi din TTB.... Pai daca esti om joci si tu ca omu nu ca un disperat dupa sa-mp sa vrei sa arati altor copii ca faci tu +40 ca esti nush ce talentat... Degeaba incearca sa ajunga cineva intr-un joc virtual... Eventual joci si faci ce vrei pentru ca e un joc dar daca bagi coduri inseamna ca vrei sa arati prostilor ca esti mai prost ca ei practic. E valabila aceasta vorba si pentru membrii din SP si din TTB adica ori jucam frumos si cinstit ori jucati din disperare. Nu am dreptate?

Hai sa dam teroare la waruri, chiar daca azi pierdem, maine ne revenim si tot asa... o sa ia orasul sa aiba si ei o viata implinita ( viata lor virtuala) dupa care o sa se mute in alte ganguri ori o sa piarda acele casute colorate pentru care ei isi dau viata =)).

Nu avem probleme, ne revenim si castigam, nu poti sa castigi mereu... mai trebuie sa si pierzi... Din infrangere inveti din castig ti-o iei in cap :))

De ce cam toti codatii astia care nu dispar nici dupa al 3-lea ban :)) au grad Donator pe forum? :)) Va spun eu: Din disperare! Pentru ca viata lor costa in sa-mp :)). Au donat ca prostii si acum zic ca nu le pasa daca iau ban sau nu ca ei nu sunt no-liferi etc... Pai gresit! Ei de fapt spun opusul ca altfel daca nu iti pasa nu bagai coade sa ajungi mare mafiot pe un joc=)) Mergeai frumos la war facea +1, +10 cat puteai si te distrai caci nu vad rostul unui best luat pe cod cand sti ca esti slab.

Edited by Decimo AllenMinyo

3 user(s) are reading this topic

3 members, 0 guests, 0 anonymous users

Săracul Robert... a avut 2 ban-uri pentru coduri (şi ştie bine) - dar suferă la noi... eşti nasol, man.

TOŢI ÎN HQ LA 19:45!

Cică "toți în hq la 19:45" și el postează la 20:00. Pwp, nabule.

Cat de mult se oftica pimpsii la discutii SP :))) Imi e mila de ei + ca stiu ca se uita si ei pe aici : Lung, crezi ca daca ii zici lui destema nu mai fac posturi ? =))) El nu are nici o autoritate asupra mea asa ca sorry poti sa plangi linistit in coltul tau.

Mai departe TTB recuperam noi HQ-ul ala luni dar macar stiu ca cel putin 1 din codatii aia ar trebui sa ia ban.