Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti, ca sa stiti si voi am avut problemute prin oras, abea ce am ajuns acasa.

Daca stiti sau nu, nu mai sunt copilas ca majoritatea dintre voi si plang la war ca pierd, calmati-va ca acum e greu.

#Calmurtitties

Auzi la ei... pai noroc ca e cotet paralel cu propiul regulament... si ca va tine pt ca sunteti donatori =)) ca mai nou fiecare codat are gradul Donator pe forum ca doar na.. daca va da ban de unde mai face si el bani?

Apropo domnu lung, daca tot esti asa smeker si zici ca intrii cu masina peste mine in casa ( pacat ca o sa ramai cu visul) Hai sa ne intalnim in oras asa fata in fata.. ca parca ziceai ca vi peste mine in liceu si nush ce... Toti suntem mari mafioti pe un forum si pe un joc ca sa-mp :)) Daca esti asa smeker pe cat te crezi ce zici? ne vedem undeva pe centru la o bere?... Apropo am inteles ca esti mafiot pe sa-mp dar sa-mpul nu se aseamana cu realitatea domnu care intra cu masina in casa =)) Si ce daca stau la tara te deranjeaza pe tine? decat inchis intre 4 pereti intr-un bloc mai bine am casa la tara. Pacat ca nu iti dai seama ca te faci singur de ras... Poza de pe forum e de la sala la pavcom? :)) Cross? Vai de sala ta ca degeaba o practici. Fata aia de sobolan borat scos din canal nu o sa dispara niciodata + lasand tupeul tau de soarece ca faci ca nush ce ca darami munti... Daca staff-ul de pe serverul asta era capabil nu mai erau asa multi codati pe sv dar serverul asta se duce de rapa pt ca a ajuns doar o afacere si nu le mai pasa de voi =)) Baga mare cu codu ca poate iti faci un viitor pe joc =)) Poate iei 3 orase sa ai si tu o realizare sa o treci in CV cand bagi pt o slujba : Realizari: Am cucerit 3 orase pe sa-mp sunt mare mafiot.

Baieti, ca sa stiti si voi am avut problemute prin oras, abea ce am ajuns acasa.

Daca stiti sau nu, nu mai sunt copilas ca majoritatea dintre voi si plang la war ca pierd, calmati-va ca acum e greu.

#Calmurtitties

Eu nu am somn de când pierdem la waruri, help .. te pwp, nabule.

Acest cont facut pentru tentativa asta de ''gluma'' este dovada ca esti un om care se oftica pentru un joc deci practic esti unu din no-liferii din SP. Ai postat un video... iti dai seama ce ai facut... gata acu ce ar trebui sa fac? Sa ma las de sa-mp pt asta? Alo! Copile! Aici maturizarea... vezi ca iti sufla in ceafa prostia. Deschide gluma sa intre geamu ca la voi cam asa ar veni.

Edited by Decimo AllenMinyo

@, IonuVRS era cu hp mic, puteai să-l faci lejer cu m4 (Newlife a dat mai rău cu m4 în video-urile lu` Allenmynio), cât despre faza cu lung, hmm.. posibil să fii existat lag, mai ales că abia îţi scădea viaţa, am păţit şi eu să dau secunda.

@, Adminii nu vor să se ocupe şi de gangul SP, de aceea nu le banează niciun membru. Dacă ar fi fost corecţi toţi, le dădeau la o grămadă, dar asta este, B-Zone 2015. Dacă pentru video-ul ăla dă ban, atunci... ce să mai zicem de ălea în care observam clar că dau secunda cu m4. Meh.. asta e. Ei spun că a fost lag doar la ei, la tine n-a fost =)) Hai să-ţi dau şi exemplu. IonuVRS l-a filmat pe cena_40stone când a părăsit zona de war, iar cena a primit FW. M-am uitat atent la video şi am observat că avea mod ilegal (tymecic), când a văzuit că are post, a început să şteargă video-ul (cu toate că aveam poză clară). Dar ce crezi? N-a văzut Draco poza şi a zis că nu primeşte nimic, deoarece era video şters. Dar culmea, poza era mai jos. Am refăcut reclamaţia, am pus şi poza... surpriză! Răspunde nenea Kelton "Dovada este mai vechi de 3 zile" =))

PS: Au trecut 24h de la postul precedent, daţi report degeaba.

Edited by South Max

@, Sunt o grămadă mai clare şi nu au sancţionat. Dacă erai membru SP, nu luai ban pentru aşa ceva. Oricum, eu văd acolo doar LAG, sunt o grămadă care trag în tine şi abia scade viaţa. La lung n-a scos viaţa de la norecoil, a scăzut din cauza lagului. Meh.. asta e, să mănânce turfuri pe pâine. NU mă mai interesează, să se spele pe cap cu codaţii, oricum dăm reporturi degeaba.

@@South Max,

Am luat unban si primesc mesaj 'gata, ai luat gura de aer?' mai e si nesimtire, da-i in.

EDIT: http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/36994

=)))))))))) 'A LUAT UNBAN SA NU PRIMEASCA UNINVITE' mor :))))))))

Edited by CHAiSE