Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Clar...

RFpSsu7.jpg?1

Se pare ca treaba mea se termina aici.

Vreau sa va multumesc tuturor, atat membrilor (fara voi nu ajungeam aici) subliderilor (cireasa de pe tort) si adversarilor (care ne-au tinut inca activi).

A fost frumos, ce sa zic.Pacat ca s-a terminat asa, mai aveam foarte multe planuri cu voi.Pot sa spun ca mi-am atins obiectivele, orasul l-am cucerit dupa o lunga inactivitate a gangului si dupa aceea m-am axat impreuna cu subliderii sa invatam nubalaii sa joace (no offense).

Stiu ca am mai fost si nesimtit uneori, sper ca nu m-ati luat in nume de rau.

Chiar cred ca am facut o treaba buna impreuna.

Poate in viitor o sa ne mai auzim, depinde cine va veni lider.

Deasemenea, vreau sa ii urez succes viitorului lider si sa il indemn sa duca treaba mai departe (sa nu te axezi niciodata pe cativa membrii care trag bine, toti sunt egali, sa incerci sa ii inveti si pe cei noi cum sta treaba, o sa ai o satisfactie mult mai mare)

Cam atat, mai aveam cateva de zis, dar nu are rost.Succes de acum incolo la war-uri, sa ascultati de Allenu/Slade/Maxu, bubule ai grija cu evidentele ca e belea.

Allen - sa nu pleci, esti unul dintre cei mai buni jucatori de pe aceasta comunitate.

Slade - precenarul din rdt, sau belgianul, ne cunoastem demult, n-are rost sa-ti mai zic :))

Maxu - la fel, cap mare minte n-are, spui numai prostii pe /f =)) nu stiu ce ai facut tu pe rpg2

Bubu - am avut dubii cu tine la inceput, dar m-am inselat amarnic, chiftea galactica :))

Rexona - imi place cum canti manele =))

Alin - sa nu pleci de aici, esti om de baza

Bizon - inactivu :))

Roshu - baiatu fara rabdare

Kaponee aka darius - multumesc mult ca ai venit sa ma ajuti

Tom.Hagen - cum sa iesi cand mai aveai 1 saptamana/2 pentru rank 4? Cap

Si restul, va multumesc ca ati ascultat de sfaturile noastre, tineti-o tot asa.

Ultimul post.

Pwp la carmangerie și baftă în continuare în tot ceea ce vei face, dar în special cu facultatea. Au fost câteva luni frumoase alături de tine, dar ști că eu nu le am cu sentimentalismele astea așa că te pwp și te iub. :*

@@Expres din PLANTE,

nu, schimba-l

Destema, ai fost un lider foarte bun, păcat că s-a terminat aşa! Eu venisem să te ajut şi zic că mi-a ieşit... Păcat că ai luat acum ban, când veniseră ăştia 4 nabeţi. Puteam lua foarte multe zone, dar măcar am luat LV-ul cu Beyond & Katz acum 1-2 luni! Destemovic, multă baftă, frate!

Bun, deci in primul rand vreau sa va multumesc pentru felicitari si pentru spamul de pe /sms. Am ramas si am acceptat aceasta functie sa pot duce mai departe ce a inceput Destema si voi incerca sa raman cat mai mult alaturi de voi . Succes la posturi si fara spam .

Din pacate mi-a cazut serverul la al 3-lea war , nu va descurajati recuperam zilele urmatoare , nu aveam eu norocu sa castig tot din prima zi :)).

Sa nu vad demisii la nervi , incet , incet o sa punem lucrurile la punct. Sunteti invoiti pe ultimile doua waruri deoarece a cazut serverul la mai multi .

Rank 4+ nu uitati de attack.

Inteleg ca astazi a picat serverul la unii, dar de maine cine nu vine la waruri va fi sanctionat. Vrem sa luam turfuri, nu se ne batem pe hq.

Daca faceai si tu ceva warurile astea ceva, mai ziceam, dar asa ai fost praf.

@, Pana si la ultimul war unde mergeam 2 vs 22 am avut +17, sa nu te aud.

MAINE, ora 19:45 toti in HQ. Avem 3 waruri grele si trebuie sa le castigam pe toate.

Se accepta maxim 2 invoiri, ori va faceti timp de waruri si sunteti seriosi, ori ne lasati in pace si va vedeti de treaba voastra.

Edited by Expres din PLANTE