Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Atacasem şi eu SP pe White, dar nu mergea.. cică nu poate fi atacat acel turf (dăduseră verdanţii)... meh. Oricum, n-am pretenţii să batem, mai ales că trec nabii ăia printr-o perioadă bună. Să batem iar Red Dragon Triad şi e destul de ok!

Mâine, 18.02.2016, între orele 20:00 - 22:00 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi !

1. Red Dragon Triad - Bratva I: 20:00 defend !

2. Verdant Family - Bratva II: 21:30 attack !

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Vreau minim 25 on! Noapte buna

Azi nu a trebuit sa ne complicam, cu SP pe HQ nu trebuie sa ne facem grija s-au dus vremurile cand aveau si ei membrii foarte buni. Acum doar Verdant ne mai poate bate pe HQ, atunci cand sunt 35+ on.

Salutare Bratva!!1

Intrati la war-urile de astazi...

Sansele la Bratva 2 cu VDT nu sunt mari,din cauza ca nu avem membri,dar oricum sa aratam ca si fara lider putem face treaba!!!!

Ne auzim in joc :*

Mâine, 19.02.2016, între orele 20:00 - 20:30 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi !

1.Southern Pimps - Prickle Pine: 20:00 attack !

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Cel cu Green Street Bloods este optional, faceti ce vreti la el.

@, Eheee, noroc ca mine ca prinsai attack pe pinckle :)) Prima data am incercat sa attack RDT pe Hqul nostru, dar cand am dat attack mi-a zis ca intervalul nu mai poate fi folosit, dupa ce am dat attack a mai ramas doar GSB ne atacat, si cand sa dau attack pe GSB mi-a aparut ca gangul a atacat deja alte doua ganguri rivale :))

Neata Bratvenilor, sa veniti astazi cat mai multi la war, noi suntem deocamdata 31 in factiune + ca poate vom mai recruta pana diseara. Vreau sa batem SP deoarece noi suntem mai multi ca ei in factiune si avem sanse sa ii luam la influenta, deci fiti cat mai multi si ascultati de rang 4 +

Eu am încercat prima data sa dau attack pe Picile Pine dar era intervalul ocupat... In fine, HQ-ul in recuperam ușor acum. In seara asta trebuie sa câștigam cu SP. Ma duc sa fac un dus si plec la liceu, bafta!

Seara buna Bratva!!!!

Felicitari pentru zona cucerita....rau ca nu am putut ajunge si eu...

Felicitari si lui Kaponee pentru functia obtinuta....sper sa facem treaba impreuna mai departe...

Ne auzimin joc!!!

Noapte buna.

Edited by Ratter GROPARUL