Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru warurile de azi, daca ascultati si la cel de pe Jizzy il puteam castiga, totusi, s-au asezat si ei foarte bine. O sa incercam sa dam attack pe HQ dar vreau sa-l si castigam! Daca suntem 30 on eu zic ca putem. Rank 4+, nu uitati de attack!

Mâine, 23.02.2016, între orele 20:00 - 22:00 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi !

1. Southern Pimps - Prickle Pine LV: 20:00 defend !

2. Green Street Bloods - GSB LS: 20:30 attack ! - Optional

3. Southern Pimps - Millitary LV: 21:00 defend !

4. Verdant Family - Bratva II: 21:30 attack !

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Daca maine sunt 30-35 castigam lejer cu Southern Pimps. O sa fie greu cu Verdant, la cel cu GSB nici nu ma gandesc.

Edited by Tovarasu Bulaie

@Lol.. fă o cerere unban! Starkle a zis "Dacă un player ia crash, are 5 min la dispoziţie să revină"

Asta spune ca 1 min....nici un min nu m-a asteptat....am facut...dar nu cred sa i-au unban....pile una alta.....ce inseamna sa tragi bine la war si s anu te filmezi

Sa mor eu....joc 3 ani ca sa i-au un ban asa banal???

Mâine, 24.02.2016, între orele 20:00 - 22:00 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi !

1. Red Dragon Triad - Millitary LV: 20:00 defend !

2. Verdant Family - Prickle Pine LV: 20:30 defend !

3. Southern Pimps - Airport II LV: 21:00 attack !

4. Green Street Bloods - East Beach LS: 21:30 attack !

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Nu mai dati attack in LS. Mai bine dadeati pe HQ SP.

Bafta in continuare Bratva....

Din cauza la niste reguli care iti cer prea multe si complica jocul...banul imi ramane....

LV MAROO BAFTA

Păcat... In momentul de fata sunt foarte multe reguli banale.. Nu mai sunt vremurile vechi, era mai frumos atunci. Bafta

succes moldovene. Nu ai ce sa faci. Daca nu ai titlu de donator ca altii din Verdant degeaba. Primesti banutzu. Succes mai departe!

succes moldovene. Nu ai ce sa faci. Daca nu ai titlu de donator ca altii din Verdant degeaba. Primesti banutzu. Succes mai departe!

Nu ma da imi place,dc sa nu ma i-a la teste din nou,sa ma astepte 1 min sa intru inapoi....mai mare prostie nu am auzit,daca au asa multe programe prin care pot s avada daca am sters ceva,sau folosit ceva,la ce bun sa se dea 7 zile ban??? De cate ori am dat PC-ul la verificare si acum adica mi-am dat crash singur da?