Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Shawy,fă şi mie ăla...

@@AIM HyperOwn, avem 1, dar intră pasha ăla, aşa a spus nabu de hristi.

Nu mai intră pasha, intră Cristi

Calmeaza-te cu arogantele pe care le ai. Inteleg ca trebuie disciplina dar nu cu aroganta o faci .

Dacă nu vă convine şi nu sunteţi capabili să faceţi 900 sec în alt oraş, ce căutaţi în mafii? :) Când eram Verdant făceam 1000+ din capătul LS-ului până la HQ nostru.

Edited by Shawy

Dacă nu vă convine şi nu sunteţi capabili să faceţi 900 sec în alt oraş, ce căutaţi în mafii? :) Când eram Verdant făceam 1000+ din capătul LS-ului până la HQ nostru.

Tu compari Verdant cu TTB .Acolo erau jucatori ,aici ii alta treaba .Poate unii nu pot sa faca 900 secunde in SF .

Nu trag eu de nota 10 da totusi ... exagerezi .Azi am facut -4 numai ca sa iti fac tie secundele ca nu aveam cum cu 69,chiar daca zici tu ca ii EASY .

Edited by A10agjHrxa95nyd DIESEL VIP

@,Depinde de câte persoane dau şi totodată, intervalul. Dacu dau toţi acelaşi interval, nu le va ieşii nimic. Poate ochii, cel mai probabil! :))

@@Shawy,Boss.. RPG 1 sau RPG 2. Ai venit să ne ajuţi, joci de ceva vreme pe RPG 1.. nu te mai da barosan vs slabii ăia de pe RPG 2. :|

Îmi eşti prieten vechi, ne ştim din Red Dragon Trad, când aveai numele HristianBiceps, Hristian... :)) Văd că ai Sublider şi pe RPG 2. Cel mai bine ar fi să alegi unul dintre cele 2 servere. Nu are rost să te "supra-soliciţi" aiurea. Probabil sunt playeri În gang care doresc să ajute şi vor să aibă şi alt rank.

HvPq2IL.png
Mâine, 07.03.2016, între orele 20:00 - 22:00 vreau să fiţi ONLINE arrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi !
» Transfender LS «» Verdant Family vs. Vietnamese Boys «» 20:00 - 20:30h.
» Marina LS «» Vietnamese Boys vs. Verdant Family «» 21:00 - 21:30h.
» Rodeo LS «» Vietnamese Boys vs. Verdant Family «» 21:30 - 22:00h.
» Richman LS «» Verdant Family vs. Vietnamese Boys «» 21:30 - 22:00h.
Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Edited by South Max

@@South Max, Nu joc pe contul Sound, esti prost sau cretin? Le fac doar evidenta la fel ca in TTB, imi joaca Ryak pe cont si nu posteaza el pe forum ca nu i-am dat si contul de forum, lelz

Edited by Shawy

Stie toata lumea ca ai fost pe rpg2. DE CE DRACU SUNT TRECUT CA ABSENT LA WAR DACA ERAM IN **** mea 30-32 vs 2 (ambii lideri) pe turf? SERIOS?

P.S: Ma mir ca am luat HQ cu Bulaie sublider =)))

Edited by Rorschach

@, Nu ştiu, am pus secundele care le-a vrut Slade, 350, 350, 1000. Legat de RPG2, nu joc eu pe 2, ci Ryak care ma ajuta sa nu ies din factiunea respectiva =))

Servus!

Sunt putin derutat in legatura cu anumite lucruri dar chiar nu mai conteaza. Bula, eu zic sa te gandesti bine la ceea ce vrei sa faci. Imi trecu si supararea dar nu conteaza acum. Cert este ca am vazut multe certuri intre membrii, lucruri aprinse din cuvinte banale, tragerea la raspundere a unui sublider de catre un rank inferior. Daca aveti vreo nelamurire cu cineva si mai ales de rang mai mare eu zic sa ii dati PM lui Slade si el o sa rezolve asta..nu ii sariti respectivului toti in cap cu injurii de tot felul incercand sa-l faceti sa cedeze psihic si moral. Sunt multe lucruri care "au murit" in TTB, lucru care nu l-am mai vazut de aproape un an. Trebuie sa faca conducerea ceva in legatura cu asta altfel o sa ne fie greu sa luam si pinckle pine daca o sa fie aceeasi atmosfera pe care a avut-o TTB-ul in seara asta. Prin acest post vreau sa va transmit ca toate problemele pe care le aveti trebuie discutate cu Liderul care acesta o sa vada ce este de facut sau daca acesta are nelamuriri la randul sau se consulta cu membrii din conducere, rank 5 + subliderii. Eu zic ca daca o sa lasati aceste "divergente" de-o parte totul o sa infloreasca frumos ;)

O seara faina tuturor!

@Bulaie, mai gandeste-te!!!

Mâine, 8.03.2016, între orele 21:30 - 22:00 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi !

1.Avispa Rifa - SFPD: 21:30 attack !

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

*Cine nu are 350 secunde pe turf primeste faction warn.

*Rank 4+, nu dati attack pe GSB, stiu ca merge dar nu dati.

Amenzile pentru warurile de luni (7.03.2016):

- Nerfedx -5 -> 5000$ war 2.

- Infern -5 -> 5000$ war 2.

- xAndrey03 -> Absenta la un war -> 500$.

- Nudx. -> Absenta la un war -> 500$.

- Infern -> Absenta la un war -> 500$.

Amenda o platiti prin comanda [/fdeposit] (trebuie sa fiti in interiorul HQ-ului), dupa ce bagati suma de bani cu care platiti amenda, faceti un screenshot (F8) si postati in acest topic, Topicul Seif. Aveti timp pana pe 9/03/2016 la ora 11:00.