Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare! Vreau sa va anunt ca nu o sa pot intra 2-3 zile maxim deoarece am niste probleme personale. O sa incerc sa fac treaba pe forum de pe telefon, aveti grija ce faceti. Daca se intampla ceva, astept PM.

Servus!

Bare vantul pe aici, Ce faceti? La scoala/ munca/ somn??

Normal ca bate vantul ca doar si in game bate vantul. Daca opresc muzica si intru in HQ aud greierii cum canta..

Eu cu facultatea, acum doua ore am ajuns acasa si in seara asta am antrenament.

Ma bucur in sfarsit ca a realizat si conducerea ca dam attack inutil mai ales cu 27 de membrii dintre care 2 banati. Acum nu suntem buni de wars, cel putin nu pana nu ne facem iar 37+. Am avut oameni buni dar majoritatea v-ati batut joc si au plecat. Acum TTB este intr-o totala cadere atat in /members cat si in /turfs. Nu putem face altceva decat sa chemam playeri in TTB si cand o sa depasim si noi de 37 o sa putem incepe si wars calumea. Nu uitati ca restul din LV poate ca nu au cantitate dar au calitate. Degeaba o sa fim noi 37+ daca nu avem calitate asa ca aveti grija pe cine acceptati si cum va lasati omorati la teste cum ca "X" ti-e prieten si vrea in TTB.

Servus si o zi buna! Ne vedem in game!

@A I M Sidorov Ai fost prea prea sincer :))). Spor la invatat . Vine sesiunea si restantele:)) . Succes

Aia e o sa mai treaca o saptamana 2 pana ne refacem .

Mereu am fost sincer. Ca nu m-ati luat voi in serios asta e partea a II-a. Trebuie sa fac iar vreo 2 referate pentru maine, am antrenament de la 19:30 - 21:30 dar cred ca referatele le fac dupa antrenament. Sunt curios Bulaie si Zorky daca o sa faca wars astea obligatorii :-??

Degeaba o sa le faca obligatorii ca tot pierdute o sa fie, ne mai facem si nervi si pe langa asta pierdem timpul degeaba intrand la wars. Daca vreti sa intrati sa luati 10k$/turf ca turfurile le pierdem 100%0. Eu nici nu ma obosesc sa intru pana nu ne refacem. ;)

Calmati-va ma. Ce daca scadem? Pana acum o saptamana aveam 41 de membrii dintre care 30 erau de umplutura. Daca nu stateam cu ei la influenta nu faceam absolut nimic. Oricum, nu mai puteam face fata pe turfurile departate de HQ. Si acum, in maxim 3 zile pot face iar 41/41 de membrii cu care sa stau la influenta aducand doi lideri de clan ca sublideri si aia e, dar nu are rost. Daca avem putina rabdare o sa ne facem si noi echipa, momentan ii lasam pe Pimps si RDT sa se bata, dupa o sa se destrame si o sa fie randul nostru, cam asa e in mafii. Eu mai am saptamana viitoare de scoala si dupa o sa stau cam doua saptamani acasa si ne punem pe picioare.

Bulaie sa îmi accepti cererea de demisie ca nu mai am după ce intra pentru maxim o luna, țin sa va salut pe toți, welcome celor noi. Vreau sa te salut pe tine bulaie, zorky, bizzle, sido. Mai vorbim pe whatsapp cei din grup. Sa luați lv-ul. Va pup.

Salutare.

De luni incepem in forta, azi am stat toata ziua online si am bagat minim zece membrii, cum v-am zis, daca stau sa ma ocup, ma ocup. V-am mai explicat ca nu prea am avut timp pana acum, am fost foarte ocupat, saptamana asta chiar am avut si un deces in familie. Mai am cateva zile ocupate saptamana viitoare si aia e, ne revenim. O sa mai vina membrii cand fac doua saptamani / scapa de fp.

Daca voia +1 faceam asta : DDD

hp4bHOy.png

1.BRATVA I-ATTACK-20:00-20:30

2.BRATVA II-ATTACK-20:30:21:00

Maine, 11.04.2016, la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WARURI!

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc vor fi sanctionati!

Neata!

Welcome Memory! Ce mai faci papuse? Toate-s bune? N-am mai vorbit de un car de timp ?

Nu stiu cum o sa joc deseara la wars. Am mana dreapta plina de rani si nu stiu cat de eficient o sa fiu. O sa intru dar nu promit Marea cu Sarea ??✌

hp4bHOy.png

1.BRATVA I-ATTACK-20:00-20:30

2.PRICKLE PINE LV-ATTACK-21:30-22:00

3.BRATVA II-DEFFEND-20:30-21:00

Maine, 12.04.2016, la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WARURI!

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc vor fi sanctionati!

Edited by MeMoRy Legend

Servus!

Ce fac nabii?

Eu ma apuc sa reinstalez GTA-ul. Am bagat tot felul de moduri si imi merge in lag..Sper sa numai am lag dupa. Poate castigam si noi 2/3 deseara daca 3/3 nu :)

Ne auzim mai tarziu. Bafta!

Servus!

Ce fac nabii?

Eu ma apuc sa reinstalez GTA-ul. Am bagat tot felul de moduri si imi merge in lag..Sper sa numai am lag dupa. Poate castigam si noi 2/3 deseara daca 3/3 nu :)

Ne auzim mai tarziu. Bafta!

Joaca ca mine fara moduri :D nici tinta nu am :D :D

Ce fac baietii?

Joaca ca mine fara moduri :D nici tinta nu am :D :D

Ce fac baietii?

De obicei nu joc cu moduri. Decat tinta o am schimbata insa am PC stricat si acum joc de pe laptop si nu este asa bun. Trebuie sa bag ceva anti lag, anticrash sau orice altceva care imi mai reduce din lag si care sa-mi creasca FPS-urile.