Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Meh, si eu am maine la romana si saptamana care vine am la fizica, unde voi lua 2 sau 3, cum voi lua si la matematica, soarta e nedreapta. :(

Succes. Gata, ajunge cat am postat pe forum aici, nu imi place sa postez, depun prea mult efort la degete.

Edited by Nepotu din ZEW

Baftă cu teza aia ;d

Ce mai ziceți băi, prăduitorilor?

Facem și noi o semnătura, pentru cei din TTB, ceva ?

Fa, cine nu te lasa? :)))) Poate ma bag si eu sa fac ceva.

Felicitari tututor ce au participat astazi la waruri! Asteptam verdictul atacurilor, poate luam ceva bun prin LV pentru un turf, doua, cine stie. #ceaules si Life is the gift of Bratva! Ne auzim mai incolo.

Deci efectiv nici 2 secunde n-au trecut de cand s-a putut da attack si deja intervalul era folosit.Eu nu inteleg,cat de rapizi pot fi bajetii astia.

Maine vreau 3/3 daca vreti sa pastram toate turfurile.

Ne auzim maine . Succes la liceu/scoala/facultate.

Noapte buna !

Ce pana meeea...mai mult facem pe drum, da' las' ca-i ok, tot castigam.

''E ok ba..ba, e ok ba...''

Seara buna, ma pun sa mai repet ca maine am teza si iau 4 ca si la matematica, paaa.

Edited by Nepotu din ZEW

Atata timp cat este activitate pe mine nu ma intereseaza unde este war-ul, cu cine este war-ul cine este in gang-ul advers sau alte chestii.

Ascultati naibii de lider si sublider ca uita-ti, ieri am castigat pe hq rdt si vreau sa mentinem asa.

Atata timp cat este activitate pe mine nu ma intereseaza unde este war-ul, cu cine este war-ul cine este in gang-ul advers sau alte chestii.

Ascultati naibii de lider si sublider ca uita-ti, ieri am castigat pe hq rdt si vreau sa mentinem asa.

mai frumos nu se putea spune, respekt

Eu respect totusi ca avem un attack si putem face 9 turfs, parca avem 8 acum. Acum sper ca vom avea tot o pozitie buna ca aseara, cred ca ELC se vor duce acolo unde am fost noi aseara. V-am lasat baietii, ne mai auzim.

Poate de acum nu mai turbati in reporturi si in smsuri cu bla bla bla codatu si bla bla bla.Macar de eram intr-o forma mai bunicica.In orice caz, postez doar ca sa le arat anumitor membrii ca nu am cod sau etc

@, Realizezi ca nu ne intereseaza,nu ? Nu mai posta aici.

In sfarsit week-end bajetii.In seara asta vreau prezenta maxima la war.Dupa 10 se iese in club asa ca nu vreau sa aud scuze jenante ca voi va duceti de la 8 in club.

Ne auzim in game.Salut.

Va saluta seful banilor.

Probabil, maine o sa dau testu'. Asa ca nu stati on pt mine.

Nu mai conteaza, sunt in gang.

Edited by RoberT ZEW

@@RoberT ZEW, A ajuns Lucan bombardieru' :), inca umpic si ne adunam toti si facem ceva frumos. Duminica placuta.

1. Red Dragon Triad - CNN LV: 20:00 defend !

2. Green Street Bloods - Spiny Bed LV: 20:30 attack !

3. Verdant Family - Car Rent LS: 21:00 attack !

4. Verdant Family - Glen Park LS: 21:30 defend !

Maine vreau minim 35 on la waruri. Vreau sa facem 4/4 pentru ca se poate. O sa fie putin greu in LS, in rest, eu zic ca putem bate lejer.

Bombaaaaaaaaaaaaa!

Bulaie, vezi ca nu mai sunt activ de la 19:00-22:00, vreau sa intru doar la waruri si la activitati, mi-a cam pierdit chefu` de joc, dar imi plac war-urile, deci o sa mai stau pana cand se stabileste un record in factiune. V-am pupat, ne vedem diseara la wars.

Life is the gift of bratva.

1. Va propun sa va lasati de acest joc.

2. De cand joc, numai de smecheri, camatari, mafioti, arfisti am dat pe acest server de sa;mp. Ei n-au ce sa manance, sunt vai steaua lor, dar comenteaza in prostie pe un joc.

3. Locu' 3 in top gangster, va salut fanilor.

Ps: Am luat ban intentionat si Buloaie, poti sa raspunzi la reclamatia plagiatorului meu, fanu' meu NR1, vai de viata lui.