Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tot pe sa:mp, tot pe sa:mp ?

Praduitorii..fără BlasT, b-zone este ca pușcă fără gloanțe.

Dau ku renco bine kf ?

Kine vrea renco sa dea un piem.

Am și v8 și renco și v2 și aim setat sa se activeze pentru zero virgula douăzeci și cinci de sekunde. Spa

Iar postezi degeaba pe aici soarece? Am dat de tine si in topicul de la GSB acum in TTB... tu nu cred ca sti ce inseamna cuvantul ''retras''

Edited by Decimo AllenMinyo

Aoleu Allennnnnnnnn, praf te a făcut.....

Poi ăștia din "ZEW" nu mai fac față pe Turfs și normal ca trebuie sa se răzbune pe RPG, TRIST.

Allen, dacă am la nume retras asta nu înseamnă că nu mai am voie sa intru pe un forum de pe telefon ori sa ma uit la cat de no lifer și prost esti.....

Sa mai adaug ceva la sfârșit la ce a zis Phen, o sa mai vina și "codații" ăștia din KIA sa se pise pe voi ;)

@@Decimo AllenMinyo, pai ce-ai facut, ma nene ma? Ai luat ban, tristut. :))

Csf, asta patesti cand te pui cu cine nu trebuie. Te-a mancat undeva sa ne faci noua posturi, a?

Iti zic eu, DeNis putea face o gramada de posturi, dar nu a facut. Si eu, Colors, Lemon, Purple, Cristi, xThe0, peaceful si Spawn puteam sa va rupem in posturi, dar noi jucam pe turf, nu pe RPG. Spre exemplu: http://imgur.com/a/bgMu1

Problema ta este ca esti asa de batut in cap incat nu ti-ai dat seama ca lui SKY i-a facut post dintr-un motiv personal, stii si tu bine ca voi 2 sunteti niste terminati care traiesc in joc, sunteti la cele mai slabe licee din oras, nu stiti sa legati o propozitie fara sa faceti 5 greseli gramaticale sau/si de ortografie, nu stiti sa articulati si sa conjugati, tu te uiti la anime-uri (in definitie: "orice film de animație produsă în Japonia sau originară din aceasta" = desene animate japoneze ==> doar pentru ca sunt japoneze ca origine nu inseamna ca gradul lor de retardism mintal e mai scazut) si in loc sa va vedeti de jocul vostru, voi stati sa dati PM-uri si faceti posturi pe unde puteti (din pacate saracutu' de SKY baga alocatiile si banii parintilor in B-Zone, dar nu isi permite un PC pe care sa mearga Bandicam-ul ca altfel ne rupea si el in posturi, degeaba zice el altceva si crede ca suntem toti prosti ca el sa ne duca de nas cu vrajeala aia ieftina gen "Vreau si eu dovada ca am facut nu stiu ce"...). Sa-ti amintesc de reactiile voastre urmate de o serie de injuraturi pe burta goala cand va luati un amarat de 3/3?

http://imgur.com/a/nEvfq

http://imgur.com/a/DSCKH

In al 2-lea album am marcat cu rosu si alte chestii din care se deduce ce a zis SKY.

Nu va vedeti, ma, ca sunteti penibili amandoi?

Revenind la postul facut de DeNis, crezi ca l-a facut doar ca sa se afle in treaba si sa scoata un membru doar asa?

El are tot dreptul sa-i faca post lui SKY pentru ce i-a facut, tu in schimb te bagi aiurea sa faci posturi la cine prinzi. [bTW: Mersi, aveam nevoie sa imi scapi factiunea de slabi ca pe 17.07 vin baietii din Silent Team + Anndi + TRATEC si nu avem destule locuri. Pwpik, esti un scump. :*]

@, ba, aici nu imi place ce zici, ii pui pe toti in aceeasi oala... Eu nu am nimic cu nimeni din TTB decat astia 2 [Allen si SKY], restul nu mi-au gresit cu nimic si unii chiar imi sunt si prieteni (nu multi, dar totusi...).

\XMfP6c7.png

Ehhhh oricum Allen mai bine face un post decât sa facă un plus la war. Hahaha

Pentru el un FW este mai important decât un + ori Best, loooool ce am zis .. îi zic lui de + ori Best...hahaha, când face un + este sărbătoare și când ia Best ( Cu toate ca nu are șanse), își notează în calendar.

@, Nu mai suferi la noi in topic. Bine ca vin toti sclavii din silentaim care joaca toti cu V2 ca doar asa poti intra in clanul ala.@, Tu vezi-ti de banul tau, interzisule.

Am vazut ca ai postat si mi-a venit o idee sa-ti pun o faza in care tu dupa ce ai murit probabil ti-ai scos pancreasu ai facut diabet cancer si tumori la creier dar el nu vede ca eu ratez 5 gloante V2 FMM LUCKY

PS : VIDEO II LA STO` DACA NU TE-AI PRINS!!

Edited by AIM LuckyLuciano TSA

Saracu codat din SP : [AIM]PurpleHaze :)) a pus un video cica contradovada lui la postul facut de Lung pt cheats V2 si se vedea codu in el =)) cand i-am zis in comentariu repede l-a sters =))

Ce inseamna sa fii dependent de sa-mp si sa bagi coduri ca un no-lifer.

Edited by Decimo AllenMinyo

Buna gluma... dar avand in vedere ca sti aceasta denumire e si logic ca urmaresti asa ceva nu? E fain frate cand zici de altii pacat ca nu ma cunosti si nu stai langa mine pentru a afla :) Nu eu sunt ala care baga coduri pe un joc doar pt a deveni cunoscut :))

+ Nu mai posta in acest topic. Du-te inapoi la discutii SP.

@, Bai copil facut din pensie, cum iti permiti sa injuri la 10 ani pe care ii ai? Nu treci cu nasu' de clanta de la usa si vii pe un forum sa injuri? Eu la varsta ta ziceam sarut-mana si la copii mai mari ca mine, mucosule. Du-te varule la scoala, stai acolo, invata carte si lasa injuratul pe internet. Apropo, invat-o pe ma-ta ce e aia educatie ca vad ca e cam paralela.

PS: Fanilor, nu va obositi sa comentati in acest topic ca veti primi un report frumusel. De asemenea, va salut pe toti. Pentru mine, sunteti niste sclavi. Incepand de la dbkaly asta pana la cel mai inrait dusman al meu.

Edited by LuNg ZEW

Specimene ca asta de sus ies din parintii alcolici/drogati. Genul de persoane ca cel de sus la varsta de 30 ani ajung sa stea la coltul blocului in genunchi cu sapca in mana, cersind bani pentru tigari si bautura. Idiotule chiar nu-ti dai seama ca esti penibil ?