Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asa este.

Daca nu da de pe acum fw-uri apoi o sa intervina inactivitatea neanuntata si statul pentru rank.

Ori ascultam, ori suportam consecintele.

Maine tot asa activi, vreau ca ne castigam toate warurile.

@@F4L kiNNNder, Mare dreptate, frate.

Iti dadeam reply la tine la gang, dar cine stie cum se trezeste vreunul sa dea report si iau warn aiurea.

Ce sa faci, asta este, eu ma ocupam de mai tot pe acolo, dar macar o faceam bine.

Ma rog, nu stau sa ii critic, in mare parte liderl a avut o importanta mare pentru mine, el fiind si omul care m-a propulsat la acest rank.

Tu cand iei sublider in ttb serifule?

@, Nu stiu exact, nu ma pot pronunta in aceasta situatie.

Deocamdata imi fac micuta mea echipa ce urmeaza sa vina in ttb, if you know what i mean.

@, Nu stiu exact, nu ma pot pronunta in aceasta situatie.

Deocamdata imi fac micuta mea echipa ce urmeaza sa vina in ttb, if you know what i mean.

Smecherie, i know what you mean. Da' Shawy nu trece pe aici?

@, imi place semnatura ta, poate ti-o copiez... :)) Ai acel program de evidenta wars?

Pentru fani:

Dedicatii speciale

Misto melodie, din partea lu' Bulaie. Aveam si eu una de la Trap Nation prin pc, se numea "iAW" :)))

Nice win today, my friends.

Aveti grija de voi, un weekend minunat sa aveti.

Sper sa ramanem cu aceeasi aceeasi activitate ca pana acum, ca le dam rupere.

Ne vedem prin joc, ciao.

@, esti smecher.

10 turfs, crestem repede, presimt un LV maro.

Si eu presimt.

Imi pare rau ca nu am putut sa fiu azi la waruri, totusi, eu va felicit pentru warurile de azi. Show, vad ca te-ai acomodat la rusi, ai si luat un best azi (eu doar unu' am vazut, nu m-am uitat la toate). Ce sa zic, eu va urez un week-end placut, sper sa ne mai auzim pe forum. Acum intru pe joc, facem niste duele daca e.

Eu nu-s ca Sky, nu prea le am cu manelele, dar:

Felicitari pentru toate war-urile castigate, va vreau asa si saptamana viitoare, la fel de activi. Va urez weekend placut. Sanatate

Pentru toti fanii mei/nostri.

Era sa te intreb: "Tu de cand dracu esti ma in TTB?", dar eu am venit pentru tine, mare destept sunt =)))

@, multumim, asemenea.

BOOM, 600 post-uri :))

Boom, eu vreau 1000 de post-uri sa schimb member title-ul ca nu-mi place. :))) Rar vad o oaie cu... ce *** e aia? casca? :)))))))))))))))))))))))))))

Salut, eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem.

EqAndr3i.

Da ba fesu' jos din cap ca-i cald afara.

Era sa te intreb: "Tu de cand dracu esti ma in TTB?", dar eu am venit pentru tine, mare destept sunt =)))

Si eu am patit, era gata sa il injur pe Alex[69] cum ca nu mi-a zis ca e in TTB si el m-a chemat, aia e. :)))

@, da, e o casca pt ca-s razboinic. Esti nab, oricum. Stii cand am iesit din NR, ai zis sa astept, daca asteptam dupa tine, abia acum intram si eu undeva... daca intram. Vorbim maine. Adica azi, practic.

Sunt smecher, neata neata.

Iawx, geniala melodia, ododododododdo.

Ne vedem prin joc.

Si sef de pagina.

Edited by Showy

@, da, e o casca pt ca-s razboinic. Esti nab, oricum. Stii cand am iesit din NR, ai zis sa astept, daca asteptam dupa tine, abia acum intram si eu undeva... daca intram. Vorbim maine. Adica azi, practic.

Am fost pe 3 in rdt si am luat orasu', taci. :))

Maine avem waruri destul de grele, avem nevoie mare de activitate.

Daca suntem activi, putem obtine ceva frumos, dar oricum trebuie sa tragem de victorie.

Ne vedem maine la waruri, va salut!

Maine avem waruri destul de grele, avem nevoie mare de activitate.

Daca suntem activi, putem obtine ceva frumos, dar oricum trebuie sa tragem de victorie.

Ne vedem maine la waruri, va salut!

Warurile astea ti se par grele? Serios? Vino cu mine la inceput de war, tragem de un stunt (aproape ca pe fiecare turf stiu cate un stunt) si izi pizi, cu toate ca nu castigi waru', macar ai facut scor.