Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu este chiar asa de urat.

A venit bine aceasta pauza, dupa o vara plina de waruri, oricum o sa fie funny ca reincepem si scoala, deja incepusem sa ma plictisesc.

Hai, noapte buna, aveti grija de voi.

Imi cer scuze ca o sa fiu inactiv dar am un deces in familie. La waruri nu cred ca pot sa ajung, imi cer mii de scuze. Vineri e ziua mea, din nou absent. Sper ca de luni sa fiu online, o sa pun inactivitate vineri (joi nu cred ca avem wars), sau daca avem sedinta o sa ii dau contul cuiva sa intre la ea. Succes.

Bafta bajeti, mi-a facut placere sa iau 8-9 turfuri cu voi, ca atat mi-a permis timpu'. Va salut

Buzzik o sa mori in hq. Ai 25 de ani si joci 7h pe zii ms. Vreau si eu raportul la mechanic

Edited by SKY ZEW BELEAUA

Bafta bajeti, mi-a facut placere sa iau 8-9 turfuri cu voi, ca atat mi-a permis timpu'. Va salut

Buzzik o sa mori in hq. Ai 25 de ani si joci 7h pe zii ms. Vreau si eu raportul la mechanic

Baftă cu el loco, sefanule.

Sa nu sperati la 2 orașe ca nu rezistati in formula aia.

Ai grija de tine :*.

Neata ba uratilor, cica diseara la 22:30 dam attack, sper sa prindem, citit "Server Anouncements" si evident fmotd din joc.

Intrati in seara asta la war, la 20:45 sa fiti in HQ.

Ne-am facut o echipa bunicica si e pacat sa nu fim macar 30 la waruri. Anuntati-va prietenii din factiune ca s-au reactivat warurile.

Edited by South Alexandru

Eu intru la 21:00, am ceva probleme oricum cu 69 este ez, deci nu are rost sa ma grăbesc sa intru.

Vreau activitate mare cu RDT, ne vedem atunci, ciao.

Frumos baietii..ce sa zic? pierdem din prostia noastra pt ca unii se cred cel putin pui de Bruce Lee.

Bn ca nici organizare nu prea e..si vad ca imi pierd timpul..puteam sa stau linistit sa invat dar am zis sa intru ca poate e altfel acm dar vad ca e plin de copii cu suferinte..Poi bai noobilor ca nu pot sa va zic altfel, daca nu conoasteti turful dc va bagati rambo?? Bn ca v-au omorat RDT-u ca mai aveati putin si va impuscati cu propriile arme.

Ce sa mai zic si de scoruri...Sunteti buni dar nu sunteti cautati.

Ne vedem luni, daca nu se schimba nmk eu m-am lasat, nu am chef sa imi pierd timpul. :-H

Salut, astept o parere si o sustinere pozitiva din partea fiecaruia.. Nu-mi pasa ca nu fac parte din mafie, luati-o ca pe un advertisment daca sunteti prea buni.

https://www.youtube.com/watch?v=sVCGATw4Fg8&feature=youtu.be

Esti prea frustrat, nu ne pasa ca ai luat tu ban.

Plangi pe forum si spui ca a scazut comunitatea, dar daca banezi 1 player sau 10, asta nu inseamna ca a scăzut.

Te credeam mai cu capul pe umeri, dar esti doar un simplu copil plangaret.

Ce naiba, n-ai bani sa iti cumperi un amarat de pc sa joci si tu in 70-80 de fps uri, dar sa te vaiti pe forum sti.

Stai liniștit, degeaba faci tu vizionari la video, ca banul tot iti rămâne.

Nu mai plânge, e doaf un joc. Cand vei invata sa joci corect atunci vei fi lasat in pace. Pana atunci, strange bani si ia-ti o rasnita mai bună ca sa nu mai ai probleme.

Plangi pe forum si spui ca a scazut comunitatea, dar daca banezi 1 player sau 10, asta nu inseamna ca a scăzut.

Ce naiba, n-ai bani sa iti cumperi un amarat de pc sa joci si tu in 70-80 de fps uri, dar sa te vaiti pe forum sti.

Nu mai plânge, e doaf un joc. Cand vei invata sa joci corect atunci vei fi lasat in pace. Pana atunci, strange bani si ia-ti o rasnita mai bună ca sa nu mai ai probleme.

Ooooooooooooooo ce rau esti baaaaaaaaaaaaaaaaaaa =))

Nu e rau, e prost bata. Frustrat esti tu, nu ma cunosti personal, comunitatea chiar a scazut pentru interesul tau, nu e prima oara cand iau ban aiurea si nu sunt nici singurul, nu stau eu sa dau explicatii la tot prostu. Am 90 FPS chiar daca chiar te intereseaza, a fost lag de la server, asa ca hai dispari de aici si tine parerea pentru tine. Nu ma plang chiar deloc, am pus video sa vada astia interesati cat de serioasa este comunitatea asa ca hai jet.

Salut!

Salut si tie si tuturor din acest gang.

In primul rand kingsilent, acesta e topic de discutii nu topic pentru a face +1. Data viitoare fa un enunt nu scrie doar un cuvant.

In al doilea rand, maine incepem scoalaaa baaa, forta mare, saptamana asta numai in centru vechi se sta. Apropo aveti grija de voi, diseară forta pe attack.