Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, PRINTU BELEAUA said:

Au luat ban si baietii astia nevinovati, cum se poate???

Bai saracia puli mele nu ti se pare ca esti cam smecheras intr-un joc? Veziti de hq tau, macar asa sa luati lv 

53 minutes ago, South SKY BELEAUA said:

1 hour ago, PRINTU BELEAUA said:

Csf fiecare cum poate

Si tu tot prost ai ramas, pareai mai de treaba inainte da de cand te-ai certat cu baieti din zew esti cam terminat de viata

7 minutes ago, AIM Kappa said:

Bai saracia puli mele nu ti se pare ca esti cam smecheras intr-un joc? Veziti de hq tau, macar asa sa luati lv 

Si tu tot prost ai ramas, pareai mai de treaba inainte da de cand te-ai certat cu baieti din zew esti cam terminat de viata

Macar pe jocu asta sa bagi si tu cod pretenas,  ai ajuns sa joci cu invisibil de jocu asta de tot rasu', esti patetic ;)

Ce sa mai zici frate am ajuns sa imi suferi tu printu care rupea minusu imi zici mie de V3 pai fututi mortii matii mars de aici de obsedat de samp va pupa tata Show revin in toamna sa va terifiez paletelor ! Remember ShowKING Kappa Pound , care va dat-o la pizda 

11 minutes ago, AIM Kappa said:

Cu fata aia nu faceam acest post in acest topic =)) . Culca-te

1 minute ago, PRINTU BELEAUA said:

Macar pe jocu asta sa bagi si tu cod pretenas,  ai ajuns sa joci cu invisibil de jocu asta de tot rasu', esti patetic ;)

Am alte prioritati, nu sa stau pe un joc ;) Maine, poimaine dau de permis si nu stau sa-mi pierd timpul pe un joc, asa ca nu mai incercati sa va dati smardoi si nu mai stiu ce hai sal

1 minute ago, South SKY BELEAUA said:

12 minutes ago, AIM Kappa said:

Cu fata aia nu faceam acest post in acest topic =)) . Culca-te

Sa moara ma-ta, vezi ce fata ai ? ba parlitule =))))))))))))

1 minute ago, ShowKing said:

Ce sa mai zici frate am ajuns sa imi suferi tu printu care rupea minusu imi zici mie de V3 pai fututi mortii matii mars de aici de obsedat de samp va pupa tata Show revin in toamna sa va terifiez paletelor ! Remember ShowKING Kappa Pound , care va dat-o la pizda 

Invata intai sa scrii analfabetule apoi sa faci post in topicu' asta :)

1 minute ago, AIM Kappa said:

Am alte prioritati, nu sa stau pe un joc ;) Maine, poimaine dau de permis si nu stau sa-mi pierd timpul pe un joc, asa ca nu mai incercati sa va dati smardoi si nu mai stiu ce hai sal

Sa moara ma-ta, vezi ce fata ai ? ba parlitule =))))))))))))

Iesi si nu mai suferii pe un forum in fata unui calculator. besi.