Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si cum imi place mie sa zic, nu mor cainii cand vor sobolanii, sunt noul lider The Tsar Bratva.

Diseara vreau sa prindem 2/2, asa ca toti RANK4+ va astept pe website, voi tine cont de activitatea voastra pe Website ( attackuri ) cat si cea din joc ( scoruri + prezenta ) in vederea acordarii unei promovari.

De maine incepem tare, ca sa stiti, nu am voie pana maine la 17:00 sa accept invoiri/aplicatii/demisii. Daca vreti sa va intelegeti cu mine, ar fi bine sa nu aveti arfe si sa vorbiti cat se poate de serios, nu o sa aveti probleme cu mine atata timp cat o sa va vedeti de treaba voastra si o sa vad progrese de la zi la zi, in fiecare membru, incercati sa aratati si sa exprimati cea mai buna versiune a voastra, atat in acest topic, cat si la discutii si pe turf.

LIFE IS THE GIFT OF BRATVA!

On 6/5/2018 at 5:42 PM, TLG KAPPA said:

Ocaziile se ivesc pana la urma si unul dintre cei doi "codati" tot o sa ia lider

Dupa cum am spus. Se pare ca totusi n-a durat prea mult :)). Felicitari.

Edited by TLG KAPPA

@PhaXSilentTSA Mi-a editat virginul postarea, nu stiu daca ai vazut ce am scris :)) 

@Octavian Mexico Virginule cum iti spune fratele Phax, tot un pasnic ai fost de cand te stiu si tot un pasnic vei ramane ,daca tot vrei sa te lauzi ca, tu joci fara "cod" pe un joc din 2007 sau din 2005 cat e, esti un sclav inseamna =)) Pe serverele de samp, nu mai este 1 om curat si ala care face -5,6 si ala joaca cu tigger aimbot sau cu aimbot dar nu-l stie folosi cum trebuie ;)

@MykeSwasHERE Te iubesc fratele meu <3 Mie dor de vremurile cand eram intr-o mafie ;) Speram ca dupa ce vin, acasa sa jucam iar ( Din 5 iulie, in sus ) Te pup ne auzim pe fb :*

@PhaXSilentTSA Felicitari! Ridica si tu mafia asta odata Dracului ca e urmasa Corleone Family coaie care a fost cea mai mare mafie pana cand s-a format brigada recenta in RDT daca stii cum zic, macar pentru respectul celor din generatia Razvan sa iei si tu un LV acolo! Sper sa faci treaba buna!

10 hours ago, ColorsKiNG said:

Pe serverele de samp, nu mai este 1 om curat si ala care face -5,6 si ala joaca cu tigger aimbot sau cu aimbot dar nu-l stie folosi cum trebuie

Eee, nu te baza tu pe asta, intr-adevar, sunt multi codati, dar nu poti spune ca absolut fiecare jucator are cod, iti numesc pe loc 30 de jucatori din momentul actual care joaca curat si joaca si bine, printre care si eu ma aflu acolo <3

Eu toata " cariera " mea de sa-mp am jucat curat, chiar si cand aveam scorurile alea blanao si eram in forma cu 22-5; 17-1 la fiecare war prin 2014 sau cand era Slade lider RDT, si acum am jucat decent, am avut si best, scoruri negative cateodata dar in mare parte +3-5 la fiecare war si sunt iesit din mana rau de tot, monitorul da spre o tenta de verde daca sta aprins mai mult de 2 ore si am mouse bulit rau, ma laud si eu, csf. 

Cat despre Tavy, el a incercat sa faca ceva, nu il puteti blama pentru ca nu i-a iesit, am incercat sa-l ajut si nu prea m-a inteles, abia am putut sa-l duc impreuna cu Maryo si Dyablox la 7 sau 8 turfuri ca nu mai tin minte exact, dar nu il blamez, eu zic totusi ca s-a purtat decent ca lider, au existat multi alti lideri care nu ca erau prosti, erau infecti de prosti.

Inca odata felicitari Phax! Nu o sa pot veni in TTB sa va ajut pentru ca vreau sa ma las definitiv, dar iti urez tot binele!

1 hour ago, ColorsKiNG said:

Pe serverele de samp, nu mai este 1 om curat

Sunt aici. Scorul meu general e pe + si tine cont ca nu eram in Avispa sau RDT ci impotriva lor. Daca faptul ca sa:mp e din 2006 e argument ca sa folosesti cod, felicitari.

52 minutes ago, AIM BigDevil ZuZ said:

abia am putut sa-l duc impreuna cu Maryo si Dyablox la 7 sau 8 turfuri

Adevarat, noi am dat tot din noi pentru a ridica cat de cat TTB.

Phax felicitari, la cat mai putini codati si mai multe turfuri. Ai grija de fratele meu DerecK sa nu-l supere nimeni.

Ce credeti, am prins 2/2! Maine fac evidenta, nu accept invoiri si vreau toti jucatorii din mafie conectati, poate asa sa-mi faceti impresie buna.

Bravo PHAX.DINAMOVISTU, esti un exemplu, ai prins 2/2, ma gandesc sa iti dau rank up. #nueproblemadeworst

Bratva II LV The Tsar Bratva Southern Pimps 20:30-21:00 View
Bratva I LV The Tsar Bratva Southern Pimps 21:30-22:00 View

@PhaXSilentTSA felicitari bai phax, uite ca ai ajuns si tu lider :) 

sincer ma bucur pentru tine, avand in vedere ca tu vorbeai primavara asta ca n-ai avut lider in 60-70 de factiuni sau cate ai avut, acum s-a nimerit sa fie. probabil o sa iti fac si eu o vizita, sper sa ridici mafia.