Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am glumit cu war-ul,este lag,nu vom putea face nimic pana nu se rezolva acest lag

se pare ca am vorbit degeaba cu LeBron,in legatura cu membrii lui

sa speram ca va reveni serverul :| iar e down

deja e 1 ,probabil voi merge la o zi de nastere cateva ore.

Mai stau pana la jumate sa vad daca se aprinde,daca nu va trebui sa plec.

EDIT: Va trebui sa plec,cel mult pana la ora 4.Daca pana atunci veti tine sedinta,va rog sa ma scutiti :|

Edited by sEbY

Spawn,ai fost prea bland cu B13.

Sa fim seriosi.

Un civil nu are deloc voie sa atace.Are voie sa poarte arme, dar doar pt aparare.

Asta venea la mine si ma ataca fara numar.

De mai mult de 5 ori m`am omorat.

Doar de 2 ori am incercat sa ma apar omorandul,dar in rest l`am lasat sa traga,facand poze.

La lacul de la gs,fazele sunt in felul urm:ma omora,mergeam din nou acolo,nu`l bagam in seama si la fel,de nu stiu cate ori.

Mustrare verbala pt asta?:)) Dupa ce ma omorat de mai mult de 5 ori fara sa ii fac nimic :-J

Prea bland ai fost...

Mor Mor Mor nu mai pot astepta

Hai ma seby schimba numele meu de langa cal Ce vrea sa insemne asta ca il fac de rusine pe Alin sau ce ? :P

Hai ma seby schimba numele meu de langa cal Ce vrea sa insemne asta ca il fac de rusine pe Alin sau ce ? :P

Chiar... nu inteleg deloc partea aia din semnatura ta sEbY, am stat cateva momente ca sa-mi dau seama, dar nimic... :)) mai ales ca eu nici nu-l cunosc asa de bine pe Magestratu, am vorbit cu el doar de cateva ori, pe /f ... :))

Explica-mi si mie.