Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nuuuuuuuuuuuuuuuu din nouuuuuuuuuuuuuuuuuuu :((:(( don vreau sa iti marturisesc ceva foarte foarte important..te rog contacteaza-ma la id de mess ...ai incredere in mine..te poate ajuta foarte mult

deci bun un noob pe nume Ceausescu 9 (un copil de 15 ani pe nick reyman dupa b-zone) si-a deschis un srv (de .,... varza lag 100 ) .. si achum din ce spune saracul pe skype dupa ce neam certat juma de ora cu el ne zice ca nush ce hacker floodeaza srv (unu cu o retea) si .. pana achum a cazut srv cand se gaseste solutia sa ii dati si voi ban /alin/spawn plz .. asta e dupa skype si app Alin .. a injurat ala in toate modurile nu numai pe admini dar asa in general srv .. app si r3g3n3zis are owner acolo.. @ ala are 25 de playeri pe srv si sufera la B-zone cu 300 .. va strik munca de cativa ani .. un anti-flood bun .. sau ma rog nush daca e adevarat dar sa coordonat bine omu'

deci bun un noob pe nume Ceausescu 9 (un copil de 15 ani pe nick reyman dupa b-zone) si-a deschis un srv (de .,... varza lag 100 ) .. si achum din ce spune saracul pe skype dupa ce neam certat juma de ora cu el ne zice ca nush ce hacker floodeaza srv (unu cu o retea) si .. pana achum a cazut srv cand se gaseste solutia sa ii dati si voi ban /alin/spawn plz .. asta e dupa skype si app Alin .. a injurat ala in toate modurile nu numai pe admini dar asa in general srv .. app si r3g3n3zis are owner acolo.. @ ala are 25 de playeri pe srv si sufera la B-zone cu 300 .. va strik munca de cativa ani .. un anti-flood bun .. sau ma rog nush daca e adevarat dar sa coordonat bine omu'

eu parca v-am mai spus nu va mai luati dupa toti ... nu floodeaza nimeni sv

@ clau_bv pff, e prea greu de ales :)) , dar mi-ar venii multe idei cu aia de la avataru' tau :X

@ Gerry Incearca si tu sa nu mai folosesti limbaj gen chat.. De exemplu daca intra un potential cumparator de host si vede limbajul unora de chat, bineinteles ca scade seriozitatea comunitatii din perspectiva lui..

Si nu e valabil doar pentru Gerry, multi folositi limbajul tip chat, incercati si voi sa scrieti cuvintele intregi si corecte.

Edited by cyufy

magestratule?voi veniti cu laptopurile la scoala sau va da de la scoala??

Nick:vik7or

Faction:The Corleone Family

Rank:1Picciotto

Phone number:6964

House: -

Bizz: -

Best Friends:geRRy,sNiK,Blade_Trinity,ecKedu,TROJAN,bestialboy si toata familia Corleone

:b-emo: file:///E:/images.jpg

Nu primeai suspend permanent... cand nu respectai regulamentul, nu mai primeai warn, ci direct suspend pt o perioada determinata, in functie de gravitatea situatiei.

vineri dau examenul la pian si am o ditamai piesa X_X

@cLaU_bV toaaateee >:D<<'>

@cyufy si eu ma simt :)) dar asa am ajuns sa scriu si in lucrari :))

@razvan imi pare rau pentru tn :|

in rest toate bune :)

Edited by edusca00

nu, noi nu venim cu laptopuri la scoala dar avem profesori calumea si ne lasa sa ne jucam in pauze de pe a lor :)) de exemplu profu de desen ne lasa oricand vrem e fain nu? si clau nuti merge aia sa votez femei nush imi da eroare