Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Guest Snyckers

Welcome celor noi sper sa nu iasa discuti intre noi.

Ce mai faceti ? m00ama ce zi am avut (Se Stieeeeeeeeee \m/(By shlomy) ) :))

Guest Snyckers

Deci sa reglementam niste lucruri pana acuma am glumit cu whiskas dar gata nu m-ai accept glume dastea pur si simplu nu imi plac eu nu te-am jignit pe tine tu nu ma jignesti pe mine pur si simplu daca ai ceva am un nickname nu altceva. Sper sa nu iasa discuti m-am saturat de whiskas si iar whiskas cat timp nu te jignesc eu pe tine nu ma jignesti nici tu pe mine . De cand ai intrat in corleone ma tot strigi whiskas,am glumit o data de doua ori dar gata. Dupa cate observ numai tu ma strigi asa te-am strigat vreodata pe forum periuta de dinti ? Colgate(pasta de dinti) ? Sensitive ? Nu in joc m-ai glumim dar nu whiskas whiskas deci o sa trec cu vederea peste asta dar nu am ajuns batjocoru tau.

Guest Snyckers

Nu frate nu m-am dezlantuit d-ar uite un exemplu ?

EDIT : Whiskas scoate neagra aia =))

Deci io nu ti-am zis tie pe forum Periuta de dinti scoatel pe chelu ala de la signature pur si simplu am tacut invata sa te controlezi totusi ai cateva zile si ar trebui sa ii ''respecti pe cei cu rank mai mare ca tne'' ceea ce tu nu faci am pus capat la aceasta discutie.

Si ce mai ziceti ?

Guest Snyckers

Welcome celor noi Si aveti grija cum va comportati. :X

Hai ca predau mouse pana pe la 11h Vb mai tz :X