Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

M-a trezit varamiu sa merg la ziua lui la 5 :|, bag ceva.

Nu am chef, nu-l suport dar trebuie sa ma duc ca asa zice mama :-@.

pui contract pe maicata si o rezolva hitman :)))))))))))))))))

la 13:15 antrenament , nu?

Mor =)):)):)) :))=))))

Da e antrenament :))

De unde ti-a venit asta ? :))

Sti, as pune contract pe ea cand incepe sa urle pe mine ca se impiedica de tot felu de tampenii in camera mea, ca cica e razboi mondial :)), dar dracu face curat =)) Asta e cand ai parinti nebuni :)), mai bine ma duc sa vorbesc cu catelul decat sa o aud :))

Neatza tymo :*

Scz de deranj da eo sunt dusman cu oto si nare nici o treaba o factiune cu alta ;) + nu e localu tau nu ma comanzi tu ;)

Si daca esti corect aratami unde pune Sp0k3n descalificat hmm nu prea am observat si 0sais nu prea se baga e un baiat de treaba :)

Dusmani prietenilor si aliatilor mei sunt si dusmani mei :) in acel moment oto desfasura un event tu ai deranjat eventul deci a trebuit sa te eliminam pt a nu degenera :)

Edited by Michael.

Mor =)):)):)) :))=))))

Da e antrenament :))

De unde ti-a venit asta ? :))

Sti, as pune contract pe ea cand incepe sa urle pe mine ca se impiedica de tot felu de tampenii in camera mea, ca cica e razboi mondial :)), dar dracu face curat =)) Asta e cand ai parinti nebuni :)), mai bine ma duc sa vorbesc cu catelul decat sa o aud :))

Neatza tymo :*

:)))))

aliiinnnn, nu trebuia restart :( , nu mai ma pot conecta acum

edit: a revenit.

Edited by JusTMed

Papa pepsy sa te distrezi,deci e de ajuns mi-am pus G5-ul in actiune muhaha :))>:) rup tot cu el am dat 3mil pe el dar merita fiecare banut Edited by FausTo

pai este un mouse uitete pe google la imagini sa vezi cum arata rupe tot mouse-ul si e bun ca are greutatile(adica sunt un fel de baterii ca la lasere) Edited by FausTo