Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

.....Carter . El e omu` care zicea ca nu conteaza warurile si tot el da war in ziua de Anu Nou , dafuq ?

Are un caracter foarte murdar baiatu ala , sa dea pe la spate cand suntem 2-3 membrii , aiurea in fine .

Eu ma pregatesc de party Cuneo , an nou fericit si un an nou fructuos :*

Edited by pD Swokaa

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat din partea mea si a familiei de civili de pe RPG2.

yvNEc.png

Onoarea ? Tataglia insemana onoare?

Vai facut de ras dar in special stimatul vostru leader {F4L}Carter tot serveru a vazut cine sunteti

La multi ani cuneo

Deci am pierdut ?

Felicitari baieti. Sunt mandru de voi. Mi-ati dovedit ca in ciuda faptului ca este Revelionul ati renuntat la treburile voastre pentru a ajuta mafia , le-ati dat peste nas unor nesimtiti si ati demonstrat ca.. desi suntem putinimi putem face multe. RESPECT CUNEO.

Din pacate revelionul meu a fost compromis din cauza unor no-liferi . Sper ca macar voi sa va distrati si va urez un calduros LA MULTI ANI.

P.S check my signature.

Felicitari pentru waruri ! chia si in 4-5 oameni am facut 71.0 pct in fata ttg ( ei fiind 15-17 ) . finalul primului war 80 - 71.8 .

La al 2-lea war a stat altfel treaba, am batut categoric ( carter a zis ca a lasato mai moale , asa o fi?:)) ).

Eu ma duc sa petrec , la multi ani si multa sanatate and prosperitate .

Felicitari baieti. Sunt mandru de voi. Mi-ati dovedit ca in ciuda faptului ca este Revelionul ati renuntat la treburile voastre pentru a ajuta mafia , le-ati dat peste nas unor nesimtiti si ati demonstrat ca.. desi suntem putinimi putem face multe. RESPECT CUNEO.

Din pacate revelionul meu a fost compromis din cauza unor no-liferi . Sper ca macar voi sa va distrati si va urez un calduros LA MULTI ANI.

P.S check my signature.

Trebuia sa pui si poza cu /members sa se vada cati eram noi si cati erau ei (/q ca sa poata da /attack) ....

#Daca veneam cu 10 minute inainte de la primul war in care am fost 4 ii bateam, insa am ajuns in ultimele 20 de minute si eram in dezavantaj mare, am facut cat de cat ordine si am jucat foarte bine, insa nu stiu cum se face ca noi eram 4-5 si ei 15 :-?? in orice caz a fost strans, daca nu scoatea himmati -11 faceam ;)

La multi ani !!! (25 minutes left)

Oficial Carter a scazut in ochii mei...Il admiram foarte mult,dar dupa ce a facut nu mai merita nici negrul de sub unghie,iti urez un an nou fericit :* Vorbim noi maine

Imi cer scuze KiNNNder ca nu am fost on,dar il rezolv eu pe Carter asta.Imi zice pe /sms ca vrea sa stearga din negrul de pe harta sa nu imi fac griji.....

Toate cele "bune" celor din TTG mai ales lui Carter :*

VA ROG SA POSTATI NISTE POZE AICI http://forum.b-zone....e/#entry1595076

Edited by CLOD

PRIMUL POST PE 2013 : LA MULTI ANI CUNEO , Va iubesc frumosilor.

@ CLOD, nu e frumos sa doresti raul altora. Oameni nu au avut ce face in seara asta si au vrut ca distractia lor sa fie de data asta in joc, dar chestia asta m-a deranjat si pe mine, si voi face in asa fel incat TTG sa dispara de pe harta cat timp va fi carter / voi fi in cuneo.

Ma rog, la multi ani 2013, sa fie un an plin de "ceea ce nu poti cumpara cu banii ! "

Asta a fost la al doilea war cand ai intrat si tu, dar la primul eram in 2-3 oameni, resut afk ...

Asta e zarzare am pierdut un war contra unor oameni care nu merita nici minimum de respect.

Recuperam noi stai fara grija :)