Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da omului ii placea in cuneo pate revine la vara... :))

=))))) Clar, pe UserPanel are LastLogin pe 12.01.2013 =))))))))). Cu o zi inainte sa faca cererea =)))))))))))))).

Buna dimineata copii!

@ CLOD, are dreptate. Cred că merita unul dintre rank 4+, nu să aduci pe cineva de afară care nu cunoaște mafia și să-i dai sublider. Mă rog, e treaba voastră. Eu am să te ajut cu ce pot.

Am fost si cand a fost shlomy lider, de cand asq avea rank 1-2 si Clod rank 3

Am fost in cuneo de 3 ori pana acum si mereu am urmarit activitatea acestei mafii si m-am implicat ori din interior ori din exterior( Tineti minte cand Cuneo cucerise tot LS , eu eram antrenor si pregateam antrenamente, activitati , si waruri )

Sincer nu cred ca puteti spune despre mine ca nu cunosc mafia , sincer orice dar nu asta

Daca ar fi dat wipe nu ati mai fi zic niciunul nimic acum... doar v-ar fi parut rau ca ati pierdut timpul, priviti si partea plina a paharului : ati ramas in Cuneo , si nu ati pierdut timpul degeaba de cand ati primit /invite .

#Clod , sincer nu ma gandeam sa reactionezi asa... eu unul sincer as fi facut schimb cu tine , i-am si zis lui kinnder inainte sa imi dea invite "ba ma pui sublider dar dupa o perioada ma schimbi cu clod" , dar dupa ce ai zis ca nu te mai intereseaza ... nici kiNNNder. nu cred ca vrea sa iti mai dea sublider...

Am venit aici alaturi de voi ca sa fac treaba si sa stiti ca oricat m-ati vorbi pe la spate, sau ati comenta , eu nu o sa plec , si faptele sunt deja consumate. Chiar va rog sa plecati cei care nu ma agreati, dar eu PERSONAL nu v-am facut nimic, am venit aici sa ajut si ce primesc... numai comentarii ca de ce am luat eu sublider...

Unu dintre putinele drepturi ale unu lider sunt : sa isi aleaga membrii , si subliderul . A facut alegerea pe care a dorit-o , pana la urma faci ce vrei nu ce vor altii sa faci...

Cam atat am vrut sa va zic , africa ce am spus nu este neaparat valabil pentru tine, este valabil pentru toti, mie chiar imi place de tine ca membru si ca om, esti de treaba :P, dar postul m-a cam suparat...

Edited by Raddduku

Am fost in cuneo de 3 ori pana acum si mereu am urmarit activitatea acestei mafii si m-am implicat ori din interior ori din exterior( Tineti minte cand Cuneo cucerise tot LS , eu eram antrenor si pregateam antrenamente, activitati , si waruri )

Sincer nu cred ca puteti spune despre mine ca nu cunosc mafia , sincer orice dar nu asta

Daca ar fi dat wipe nu ati mai fi zic niciunul nimic acum... doar v-ar fi parut rau ca ati pierdut timpul, priviti si partea plina a paharului : ati ramas in Cuneo , si nu ati pierdut timpul degeaba de cand ati primit /invite .

#Clod , sincer nu ma gandeam sa reactionezi asa... eu unul sincer as fi facut schimb cu tine , i-am si zis lui kinnder inainte sa imi dea invite "ba ma pui sublider dar dupa o perioada ma schimbi cu clod" , dar dupa ce ai zis ca nu te mai intereseaza ... nici kiNNNder. nu cred ca vrea sa iti mai dea sublider...

Am venit aici alaturi de voi ca sa fac treaba si sa stiti ca oricat m-ati vorbi pe la spate, sau ati comenta , eu nu o sa plec , si faptele sunt deja consumate. Chiar va rog sa plecati cei care nu ma agreati, dar eu PERSONAL nu v-am facut nimic, am venit aici sa ajut si ce primesc... numai comentarii ca de ce am luat eu sublider...

Unu dintre putinele drepturi ale unu lider sunt : sa isi aleaga membrii , si subliderul . A facut alegerea pe care a dorit-o , pana la urma faci ce vrei nu ce vor altii sa faci...

Cam atat am vrut sa va zic , africa ce am spus nu este neaparat valabil pentru tine, este valabil pentru toti, mie chiar imi place de tine ca membru si ca om, esti de treaba :P, dar postul m-a cam suparat...

Nu trebuia să te justifici atâta mă =))) Oricum, eu nu puteam lua sublider, soooooo faceți ce vreți :*

Normal că sunt un băiat de treabă, doar un șef ai :X și ăla-s eu

Felicitari celor care au luat rank up!

Ne mai auzim in game pana pe la 00:00.

Haha, acu' am vazut asta :)) Ia uitati-va: http://forum.b-zone.ro/index.php?app=forums&module=extras&section=stats

Am iesit, noapte buna ne vedem maine la 17:00

Noapte buna!

Cam atat am vrut sa va zic , africa ce am spus nu este neaparat valabil pentru tine, este valabil pentru toti, mie chiar imi place de tine ca membru si ca om, esti de treaba :P, dar postul m-a cam suparat..

Eu in momentul ala am reactionat la nervi,trec printr-o perioada mai neagra acum(in REAL).Oricum asta e,treaba voastra ce faceti cu rankurile,cat despre WIPE,eu am zis ca as fi revenit,kinnnder ti-o poate confirma.Oricum eu eram presat de toti cu intrebari de genu "iei sublider?" sau felicitat inainte de vreme,asta e.

Eu am zis sa stau aici ptr ca nu imi doresc sa incep de la 0 in alta factiune,si prefer sa va ajut,cu toate ca am primit o gramada de telefoane de la Stracci.

Sper sa imi rezolv cat mai repede problemele si sa imi revin,eu ti-am si zis ca am trecut peste.

Noapte buna !

Edited by CLOD

OoO Rayze Esti B00$$$ tata lai intrecut pe speedy/deidara azi :))

Haha, nici eu nu stiam, m-am gandit sa ma uit pe-acolo si cand am vazut, eram :O

Eu am iesit, sunt mort de oboseala. Ne auzim maine la war. Sper la 2-3 turf-uri.

Si CLOD, te sfatuesc sa nu faci vreo prostie.

Ehehe, level 26. :D

Gata, mor de somn, ma duc la culcare. Noapte buna!

Si oricum... am facut destule post-uri azi http://forum.b-zone.ro/index.php?app=forums&module=extras&section=stats =)))))).