Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare baieti, am ajuns acasa... sunt foarte obosit.

La multi ani kiNNNder :).

La multi ani Robenho !

Sa-ti scrius o carte.

Salut Sasa,vin la HQ la voi,aveti antrenament si cand sa plec poc ma omoara subliderul..am zis iarta-i, trec pe strada voastra sa ma duc dupa un suspect W1 ferma 1,erati la "I" trageti in masina,revin suparat si va comunic:"DACA ma-ti omorat de 2 ori,nu va mai las,te somez o data: 21:20:49- http://imgur.com/J1ez23R ,bun dupa 5 secunde cum scrie in regulament,mai te somez o data: 21:20:56(chiar 7 secunde) - http://imgur.com/X2oNRd1 ,bun dupa iar 5 secunde sau 5+ secunde te somez si a treia oara: 21:21:01 -http://imgur.com/ql8e864 . Atat cu dovezile.

Sa trecem la subiect, Raduku. subliderul mafiei The Cuneo Family , ma face "fomist", daia eu ii voi face post,si sa nu deviem de la subiect.

Nu te-am lasat la antrenament pentru ca:

1: Ma-ti omorat o data.

2: Cum v-am spus ma duceam la Ferma 1 dupa un suspect W1,iar ma omorati.

3: Raduku. ma face fomist

4: Toti ati facut spam cu /pay 1 RazvanyS sa nu se vada somatiile(check poze),

Asa,si sa nu deviem de la subiect, i-am comunicat lui KiNNNder ce ati facut voi cu mine.

P.S: Se vede foarte clar cum subliderul vostru asa numit Raduku. va comunica pe /f" POST POST POST DACA VA OMOARA" asta-i sublider? :(( rusine.. :((

Sunt certat cu KiNNNder si vreau sa imi repar greselile facute si deaceea nu va fac post la niciunu.

Altadata aveti respect.

Cu respect,

Detective RazvanyS.

Ce zici Radule ?

Daca ati fost iertati ce mai cauti sa-l postezi aici? Abtineti-va , daca omul va da un deget nu-i luati toata mana. Raduku daca e adevarat ce am auzit mai bine ti-ai cere niste scuze.

Ce zici Radule ?

fie-n bafta lui prietenas.

Sa-ti scrius o carte.

Salut Sasa,vin la HQ la voi,aveti antrenament si cand sa plec poc ma omoara subliderul..am zis iarta-i, trec pe strada voastra sa ma duc dupa un suspect W1 ferma 1,erati la "I" trageti in masina,revin suparat si va comunic:"DACA ma-ti omorat de 2 ori,nu va mai las,te somez o data: 21:20:49- http://imgur.com/J1ez23R ,bun dupa 5 secunde cum scrie in regulament,mai te somez o data: 21:20:56(chiar 7 secunde) - http://imgur.com/X2oNRd1 ,bun dupa iar 5 secunde sau 5+ secunde te somez si a treia oara: 21:21:01 http://imgur.com/ql8e864 . Atat cu dovezile.

Sa trecem la subiect, Raduku. subliderul mafiei The Cuneo Family , ma face "fomist", daia eu ii voi face post,si sa nu deviem de la subiect.

Nu te-am lasat la antrenament pentru ca:

1: Ma-ti omorat o data.

2: Cum v-am spus ma duceam la Ferma 1 dupa un suspect W1,iar ma omorati.

3: Raduku. ma face fomist

4: Toti ati facut spam cu /pay 1 RazvanyS sa nu se vada somatiile(check poze),

Asa,si sa nu deviem de la subiect, i-am comunicat lui KiNNNder ce ati facut voi cu mine.

P.S: Se vede foarte clar cum subliderul vostru asa numit Raduku. va comunica pe /f" POST POST POST DACA VA OMOARA" asta-i sublider? :(( rusine.. :((

Sunt certat cu KiNNNder si vreau sa imi repar greselile facute si deaceea nu va fac post la niciunu.

Altadata aveti respect.

Cu respect,

Detective RazvanyS.

Hmm sa analizam putin , te contrazici singur in aceste 2 fraze : ""Sa trecem la subiect, Raduku. subliderul mafiei The Cuneo Family , ma face "fomist", daia eu ii voi face post,"" si : ""Sunt certat cu KiNNNder si vreau sa imi repar greselile facute si deaceea nu va fac post la niciunu.""

Inca doua texte contradictorii ar mai fi in situatiile :

"DACA ma-ti omorat de 2 ori,nu va mai las,te somez o data: 21:20:49 " si "1: Ma-ti omorat o data.

Inca un lucru interesant este faptul ca te plangi ca iti dam bani, nu vad unde zice ca nu ai voie sa dai bani.

La punctul 2 ne atragi atentia asupra faptului ca urmareai un suspect cu wanted 1 , ceea ce se intelege ca ori a furat , ori a sunat aiurea la 112 ori a facut db , ori first degree murder , care era urmarit de catre tine . Si chiar atunci noi te omoram... vai , dar observ ca te aflai la ferma 1 . ferma 1 este la o distanta de aproximativ foarte mult de hq cuneo unde tineam noi antrenamentul .

Si ca sa inteleg, tu faci un contra-post la postul care ti s-a facut ceea ce denota ca tu practic vrei sa ne ataci prin faptul ca te-am omorat.

Pai na... imi este rusine ca ii spun sa iti faca post dar...spun post post post post , pentru ca nici unui lider/sublider din orice mafie nu suporta sa vina politia la antrenamente, pe bune frate... ai mai facut o data figuri dastea ca cica nu ti-am lasat pe unu sa se predea, cand defapt a venit un coleg de-al tau sa il aresteze si imi ziceai ca sunt nesimtit ca nush ce, deaia nu prea imi mai place prezenta ta la antrenamentele noastre. Dupa ce ca veniti si stati numai cu /frisk pe noi , veniti sa ne luati si membrii. Am fost si eu in departament si mereu cand avea o mafie antrenament ii lasam. mereu cand aveau sedinte ii lasam. de ce ... oare de ce hai sa ne gandim, pentru ca e urat sa iti strice cineva activitatea.Pana la urma suntem mafie nu factiune pasnica, nu vindem licente , nu dam /heal pe 1000 de dolari , nu ducem oameni dintr-un loc in altul sa facem un ban cinstit. NU suntem o mafie bro , voi veniti peste mine in hq si nu ma lasati, da, te-am omorat toata mafia pentru ca ne-ai deranjat , vreau sa intelegi : un membru de departament ca sa fie vazut bine trebuie sa fie si indulgent nu numai "fomist" cum se spune , iarta-ma ca ti-am spus asa dar mi se luase . Numai tu vi si imi strici antrenamentele, vi imi omori membrii sa ia jail , am avut 3-4 care aveau wanted si i-ati omorat , voi cand faceti antrenament va deranjeaza cineva.... NU nimeni , dar ,pe noi trebuie sa veniti sa ne stricati antrenamentele. Ca daca tot vrei sa facem romane pe aici ... m-a apucat scrisul aiurea .

Singura mea greseala este ca ti-am spus adjectivul acela "fomist" pentru care sincer imi cer scuze , restul nu mi se pare o abatere de la regulamentul serverului, daca te omor te omor, nu e dm aiurea , sunt mafiot nu vand licente( ma rog, la cate turf-uri avem o sa incep sa dau live-uri :)) ) .

si partea cu "asta e sublider :(( " sincer imi doresc sa te vad intr-o zi cu functia asta . Am zis sa iti faca post "DACA VA OMOARA AIUREA" . Adica stii tu... aiurea degeaba, fara motiv , fara somatii , etc etc.

Inca o data imi cer scuze pentru acel "fomist" , dar vreau ca si tu sa nu mai vi la antrenamentele noastre pentru ca nu mai avea astel de conflicte inutile.

Cu drag : Sir Raduku De Hohentzolern Von Frudenstein , autor consacrat in familia Cuneo .

Edited by Consigliere Raduku

noapte buna tuturor.

Neata baieti, m-am trezit si eu, abea astept diseara war-ul :).

Sa fim on multi...si sa asculte toti de kinder si radu...sa nu se creada vreunu batman sa mearga sa dea pct aiurea...Apropo katalyn ma poti ajuta cu ceva te rog? Aici pe forum

Hai P@, am plecat la scoala, ne auzim diseara la war.