Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun , am venit de afara deoarece este un cancer de ingheata oasele , ne vedem in game .

Si am o problema : La war-ul de Marti am avut o problema cu pc-ul si nu am putut intra , joi am fost dar am uitat sa fac ss la sfarsit si ieri am fost la tara (luat cu forta) si nu am putut intra , eu ce postez ca raport arms dealear si daca se poate sa primesc amenda mai repede sa nu ma trezesc cu FW . Multumesc de intelegere

Iti voi explica in game ce ai de facut si vei primi un av verbal pentru asta . Sper sa nu se mai intample .

Oficial , azi fac 2 luni de cand sunt lider :X . Chiar daca ati ramas doar 20 , voi acestia 20 am siguranta aproape 100/100 ca ve-ti ramane aici pana la rank 4+ . Sper sa nu ma dezamagiti .

Nu va descurajati daca nu avem turfs . O sa vina si ele , dar deocamdata trebuie sa facem o familie , din toate puncetele de vedere .

Neata baieti, acum m-am trezit si eu, imediat intru si in game.

Oficial , azi fac 2 luni de cand sunt lider :X . Chiar daca ati ramas doar 20 , voi acestia 20 am siguranta aproape 100/100 ca ve-ti ramane aici pana la rank 4+ . Sper sa nu ma dezamagiti .

Nu va descurajati daca nu avem turfs . O sa vina si ele , dar deocamdata trebuie sa facem o familie , din toate puncetele de vedere .

Felicitări nobuleţ! :*

Multumesc , cam greu te trezesti :)) . Ce faci noaptea ? Culegi nuci ? =))))

Ma sincer trebuia sa ma trezesc la 6 dar cand am vazut ce vreme e afara ..... am dormit de frica pana la ora asta

ce d-zeu e cu codurile alea =))) eu am scris Felicitari nobulet! :* nu am pus coduri :|

Edited by H U N T E R

Am ajuns si eu acasa , acum intru in-game

@H U N T E R face lucru manual si il epuizeaza foarte mult , deaia se trezeste asa greu .

Nee..nu fac eu asa ceva, mai bine merg la prietena :P

LA 21:00 ANTRENAMENT, VA ASTEPT PE TOTI IN HQ!!!

Felicitari , chiar esti un lider exceptional si nu zic asta sa "te ling" cum o fac mai multi .......

Desi programul ma incurca , raman alaturi de voi cat timp va fi nevoie de mine in aceasta madie !

Felicitari , chiar esti un lider exceptional si nu zic asta sa "te ling" cum o fac mai multi .......

Desi programul ma incurca , raman alaturi de voi cat timp va fi nevoie de mine in aceasta madie !

Doar eu l-am felicitat, inseamna ca il ling? :O:))

Facem pe 10k ca nu o sa fim mai multi de 10 ?

Cine nu e si nu are cerere => FW fara alte discutii :P

Doar eu l-am felicitat, inseamna ca il ling? :O:))

Cine nu e si nu are cerere => FW fara alte discutii :P

Asta zic , o sa faca majoritatea cerere si nu vom fi mai mult de 10 la Antrenament.

Astazi la ora 18:45, va astept in HQ!

Nu vreau sa aud "Ma duc la masa" "Brb la magazin" sau alte chestii.

Daca va duceti la masa veniti rapid inapoi.

Sambata am luat un turf deoarece ati ascultat. Si asta vreau sa faceti si astazi.

Ne vedem in HQ la 18:45.

O zi placuta.

Edited by J o s e p h