Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Kindere cea mai buna solutie era sa te pun pe tine sublider pentru ca o duceam mult in acea formatie. Dar de acum asta e, trebuie sa iti deschizi ochii mari si cand alegi un sublider sa alegi unul care sa fie respectat de membri. Acest respect vine doar daca ai reusit sa faci ceva.

Oricum s-a terminat, acum trebuie sa il lasam pe HUNTER sa isi faca treaba si cred ca o va face bine pentru a muncit sa ajunga aici.

Ar fi cazuul sa inchidem subiectul pentru ca fapta e comisa :).

Ma bucur ca am fost intr-un numar mare la sedinta din seara asta (22 pe /members din 25), de mult nu am mai fost atatia on

Deoarece a fost prima sedinta nu voi sanctiona membrii absenti (nu am verificat daca sunt dar nu cred)

Maine la ora 19:50 vreau sa va prezentati in HQ pentru war-uri,

Absentele nemotivate vor fi sanctionate cu Faction Warn.

Salutare, dupa cum vedeti, sunt noul vostru coleg. Sper sa am o sedere aici care sa fie pe placul meu cat si pe al vostru.

Maine la 19:45 sa fiti online la waruri.

Saptamana asta nu o sa va luam cu greul eu si Hunter si nu o sa avem pretentii mari de la voi. Mai multe lucruri le stabilim maine. Sa aveti o seara placuta! Ne vedem maine. Noapte buna tuturor!

Felicitari pentru functii...maine la war daca o sa fim la fel 22-25 ar fi ceva.

p.s la fel cum am respectat pe Coza respectiv Jose asa o sa respect si pe Hunter respectiv Andrei succes.

Diseara adunare generala!

A inceput o noua era odata cu sosirea lui Hunter! Drept urmare astazi vom lua teritoriile care candva le detineam!

Bine zis!

Salut colegi back de la liceu,am avut inspectie toata ziua.

Diseara la war-uri poate luam si noi 2-3 turf-uri!

Ne auzim in-game!

Salut, doresc sa va spun ceva foarte important ce va v-a marii increderea in [mR]. Hunter.

Bun, deci eu, [mR].Tig3r impreuna cu [mR].Hunter am reunificat mR si l-am refacut acum avem 19 membrii din 30, iar numarul este in crestere.

Asa o sa se intampla si cu Vietnamese Boys, dar trebuie rabdare si respect din partea voastra. :)

Vorbim la waruri.

@, Noway cand a fost lider nu a jucat cu aimbot.

Dar s-a enervat si a vrut sa se retraga cand era in el loco si atunci a bagat,si l-a prins.

Toti stiu cand era EL LIDER nu avea Aim.30 si cv de turfs lea luat fara aim si alte porcari.

DAca ar fi jucat cu aim cand era lider ,l-ar fi prins,a fost 7 luni plus si lider,si membru