Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

CE tARE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE fa-o din nou te rog dar vezi scoate-i pe mistique si dragos ca ei si-au depus demisia :( si pune-ma si pe mine in doua poze :D

Tin sa-ti reamintesc k am dat EDIT ;):P Neatza All :X Server On :D.... si MS Pentru Arma aia :X cat am mai jucat cu ea call of duty :D;))) Misto :X Bravo >:D<<'>

0merta vrem sa-ti spunem ceva despre o afacere cu masini care ajuta foarte mult mafia.Sa-ti explic,noi luam masini de pe strada si le aducem la hq dupa care le vindem la un pret mic(minim 2k-maxim 5k in functie de masina) si banii facuti ii bagam in HQ.Azi am facut 50k. :)

0merta vrem sa-ti spunem ceva despre o afacere cu masini care ajuta foarte mult mafia.Sa-ti explic,noi luam masini de pe strada si le aducem la hq dupa care le vindem la un pret mic(minim 2k-maxim 5k in functie de masina) si banii facuti ii bagam in HQ.Azi am facut 50k. :)

Gresit in juma de ora am facut 50k >:P da a cazut hostu` ...

Pai eu n-am pomenit nimic de timp :-??

LE: Si cei care vin sa cumpere isi lasa masinile vechi acolo si pleaca cu masina cumparata si eu fiind mechanic o repar si o bag la vanzare :) (sper ca-ti inteles ce am vrut sa zic)

Edited by Joseph_Manganno

Poate nu ati jucat foarte mult pe serverul de test, dar va spun ca sunt multe lucruri noi si cateva dintre ele le stiti cu siguranta. Odata cu acest update sper sa reusesc sa creez si un nou inceput pentru Familia Cuneo.

Aloha !

Va place melodia aceasta?

http://www.youtube.com/watch?v=iRTrJTaOntU

COPY + PASTE

Nu stiu cum sa o pun ca nu merge Emblemed , ajutati-ma si pe mine ...

Edited by Christiano

Aloha !

Va place melodia aceasta?

http://www.youtube.com/watch?v=

COPY + PASTE

Nu stiu cum sa o pun ca nu merge Emblemed , ajutati-ma si pe mine ...

Si buna dimineata ;D

Edited by LoL