Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sassori cum ti-am zis ca sa nu zici ca am ceva, uite aici dovada.

Am ceva de mentionat:

Desi eram super obosit, nu stiu cum, dar ai reusit sa imi iei 5 duele la rand,

evident cu un bulan neobisnuit.

De fiecare data te lasam low si tu de fiecare data ma omorai, ori bulan, ori eram full de ghinion..

De la 9-3 sa ajungi la 9-8 mi se pare cam ciudat, si sa te mai las si low hp, cat noroc sa ai.

Ma rog, cum ti-am mai zis daca nu eram asa de obosit nu treceai de 4, dar ai respectul meu ca mi-ai luat 5 duele la rand.

Pana acum nimeni din VTB nu mi-a luat asa ca tine, deci chiar daca am castigat, tot nu sunt asa multumit.

Poftim dovada, ca sa nu zici ca am bagat cine stie ce coduri.

https://www.youtube.com/watch?v=bxOAgnjfFb8&feature=youtu.be

p.s: Nu joc cu coduri, nu imi plac si nu ma multumeste pe mine sa iau un best cu coduri.

Mai bine worst si sa stiu ca m-am dat silinta, decat best cu ajutorul unor "arme", ca sa le zic asa.

Asta ca sa stie tot gang-ul.

p.s2: Cine mai are chef de duele si de alte chestii dinastea sa ma contacteze, eu doar ma distrez

nu plang ca pierd, dar nici nu ma dau mare ca "mereu" castig :)).

/edit: Uitati-va, care vreti sa va uitat, full HD si pe ecran mare, am gresit o setare la un program si fiind noapte se vede cam nasol.

Nu te-am acuzat ca ai avut ceva sau ai folosit ceva in acele duele, daca vrei mai facem si in seara asta si filmez si eu PWP.

Dupa atata timp in care s-au facut N propuneri la lideri pentru a se scoate interventiile, dupa atatea certuri in fiecare zi de war, dupa atatia nervi s-au hotarat sa scoata interventiile, cred ca n-am scris vreo 30 de pomelnice degeaba.

Depinde daca la war nu suntem 25+ si oamenii nu asculta si se duc aiurea evident ca o sa ne luam marea bataie de nu iesim nici din HQ, daca lumea intra(25+) si asculta de ce se zice pe /f nu vad care ar fi problema sa nu castigam.

Baieti.Nu aveti de ce sa va faceti griji,suntem o mafie (factiue) cinstita,cu un caracter puternic,excelent pregatiti si dornici de a obtine numai victorii.Pe mine unul nu ma intereseaza ca Green Street Bloods au 18 turf-uri,asta inseamna ca sunt o factiune care se respecta (altfel cum au capurat atatea teritorii,nu comentez daca au coduri sau nu,nu ma prea intereseaza asta),si noi avem 4 teritorii si suntem capabili de a obtine mai multe.LevyY ne motiveaza,el este capitanul acestei echipe,el ne conduce,si acest lucru o face bine (alfel cum a ajuns LIDER),dar motivul asta,acest scop de a castiga in fata celorlalte doua mafii nu ni-l poate insufla numai el,trebuie sa credem in fortele noastre si sa ne reamintim ca suntem capabili de succese.Pe SCURT,noi nu suntem cu nimic mai prejos fata de Green Street Bloods sau Verdant Family,suntem la fel de buni ca ei si stiu sigur ca putem fi si mai buni de atat.

@Asqwe ,ar fi foarte frumos daca am fi 25+ si toti bine aranjati,care sa asculte de ordinele lui LevyY si sa se concentreze pe tot parcursul war-ului,adica pana la urma de asta suntem toti aici:ca sa aratam ce sunt in stare Vietnamese Boys sa faca.

Motivul pentru care nu am dat atac este un bug la rpg pe care l-am avut pe toate aparatele din casa. Imi par rau ca n-am reusit, nu pot vedea cate waruri avem dar sa fiti on cu 20 minute inainte de primul war.

M-am mai trezit si degeaba..

PZFproK.png

Edited by lLevyY

Motivul pentru care nu am dat atac este un bug la rpg pe care l-am avut pe toate aparatele din casa. Imi par rau ca n-am reusit, nu pot vedea cate waruri avem dar sa fiti on cu 20 minute inainte de primul war.

PZFproK.png

Avem 2 waruri , ambele cu GSB :

-primul pe Car Rent LS , de la 14:00

- al doilea Marina LS , de la 14:30

Edited by stRengarKhaZix

PZFproK.png

Acum culca-te inapoi pana la 2 :)))

Off, vedeti cum faceti, antrenati-va.
Daca azi pierdem cele 2 turfuri, va pot spune ca vineri o sa ne trezim cu 0 turfuri, asa ca dati-va silinta sa castigam.
Pana la urma vom fi la 2 pasi de turf.

//edit:

Asa mai merge, un mic best pe HQ.

Tot asa si maine.

5toU7uN.jpg?1

Edited by Spikezor

Nopate buna o zi interesanta la war am luat bataie si am avut un mouse genial, la LoL am invat cum sa pierzi un meci de 75 de minute din care ai dominat 50 si afara a fost vijelie de era sa-mi ia cortu'

Pa sper ca maine sa imi gasesc mouse.

A fost binisor azi la war, dar tot degeaba incercati sa nu mai faceti atat de mult -- si daca vedeti ca nu puteti sa-i faceti la deagle, stati intr-un loc retras cu m4 si daca nu faceti kill macar le dati DMG si o sa-i omoram noi care stam pe jos ;) Aaa si nu mai plecati singuri la war si va bagati fix in mijlocu lor ca nu faceti nicio afacere.

@, binisor pentru tine poate.

Vy0c4tB.jpg?1

+ luat la teste coduri= necodat.

M-a cautat peste tot cu enspemii de programe si nimic.

Mi-a zis cineva prin pm ca nu am luat ban ca am avut stik.: pentru toti ce cred acest lucru, stik-ul cand il deschizi apare in lastactivytiview si cu OSF se gasesc doar codurile .exe. Acest lucru ca sa il stie tot gangu-ul.

Sunt mai curat ca niciodata, si plus eu tin .asi pentru colormod si cleo pentru acel ceas pe care il foloseste si rasta..