Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

nu..nu e vina lui

motor,imediat ce i-ai dat banii el iti scoate warnu,pe loc

Gata i-am zis sa imi scoata warn-ul

Acu astept sa imi zica cand pot intra din nou

Felicitari celor cu rank-up si welcome celor noi. In seara asta am avut parte de o surpriza, am primit rank-up (Vicario). Ii multumesc liderului, Cr1spy, dar si lui Tohaneanu_Vlad, care a observat activitatea mea in lipsa liderului. Sper sa nu fiti suparati cei care doreati postul. Vreau sa fac o treaba buna si sa ma ocup si de voi si de forum. Felicitari collonele pentru rank 6!

gg baieti , sunt mandru ca am venit cuneo si nam ales alta mafie , nici cand bateam pe yakuza cand eram lcn , nui umileam atat de rau cum iam umilit pe corleone

gg baieti , sunt mandru ca am venit cuneo si nam ales alta mafie , nici cand bateam pe yakuza cand eram lcn , nui umileam atat de rau cum iam umilit pe corleone

=)) dreptu-i..apropo,ce dracu are serveru? :| :| :|

nu stiu ... si ultima data cand iam macelarit pe corleone (si eram toti membrii on) a picat serverul , acum cand eram pe final pica iar ... (oricum iam macelarit tot warul) ... parca cineva nar vrea sa castigam impotriva corleone (e doar o presupunere)

update : nb all , ies si eu , gg iam zdrobit pana sa pice serverul si chiar dupa , tineti minte warul sa terminat cand a picat serverul , pentru ca am ramas doar vro 5 noi , Cuneo Win

Edited by legic

Va felicit pe toti pentru war,la inceput i-am dominat foarte tare,daca era war limitat ii bateam clar. Cand s-a facut lagul ala imens a iesit foarte multa lume si nu a mai intrat,asta insemnan ca noi am mai ramas 5 :|....oricum,logic chiar am castigat,si va felicit,dar am fost opriti de catre Spawn,care ne-a interzis sa mai faceam vreun war fara acordul lui. Nimeni nu a castigat warul,dar eu va felicit,ati luptat foarte bine. Noapte buna Cuneo,imi cad ochii in gura (37.gif