Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

=))))))))))).mortal

collonele,ai prins fobia mc-ului ?

sincer? joc de 1 an si in plus,daca nu veneam eu cu ideea,b-zone nu stia de minecraft,nu avea server,nu avea nimic...doar cei 3-4 care stiau dinainte

eu l-am invatat pe donz sa joace,donz s-a imprietenit cu snifel,l-a invatat si pe snifel si snifel l-a convins pe bobo sa faca server

sincer? joc de 1 an si in plus,daca nu veneam eu cu ideea,b-zone nu stia de minecraft,nu avea server,nu avea nimic...doar cei 3-4 care stiau dinainte

eu l-am invatat pe donz sa joace,donz s-a imprietenit cu snifel,l-a invatat si pe snifel si snifel l-a convins pe bobo sa faca server

si eu jucasem minecraft inainte sa se faca serverul pe b-zone.totusi,e ceva.suntem constant 30 on.eu,unul,credeam ca multi vor respinge jocul pt. grafica,da' uite ca mai sunt si altfel de oameni.

si eu jucasem minecraft inainte sa se faca serverul pe b-zone.totusi,e ceva.suntem constant 30 on.eu,unul,credeam ca multi vor respinge jocul pt. grafica,da' uite ca mai sunt si altfel de oameni.

minecraft cu o grafica mai buna ar fi oribil :) grafica slaba e un bonus

noapte buna,3:43

Edited by gogusrl

Cei care stiu PS va rog sa-mi rezolvati si mie cerere la sectiunea Photoshop.Ms

Neatza ;x ... m-am trezit devreme sa am timp sa mai fac cate ceva in photoshop :D , multumesc tuturor :)

Bafta suzeta si v1p3r imi pare rau ca iesit :| ..

Amazon acum incerc sa iti fac ceva nu prea ma pricep la tema asta aleasa de tine da sper sa imi iasa ceva frumos :D