Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu mai faceti mah spamm...suntem pe locu 2 la Spamm.Si cred ca o sa luam Tc 7 zile daca o tinem tot asa.

Topic Closed 90 de Minute.

esti moderator si nu stiam?

am plecat in tineretului bafta

Care parte din STOP SPAM nu o intelegeti ?

Terminati cu posturile aiurea .

Lasa'ti forumu' macar 1 ora in pace.

ti-ai sters postu justmed? te-ai lamurit ca am avut dreptate cu tot ce ti-am zis pe mess,nu?

apropo,ca tot e vorba de spam...

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAMSPAM

SPAM

...asta-i spam,nu?

Edited by C O L L O N E L U

La discuții libere, ce ințelegi tu prin spam?

Nu este topic de discutii libere, cred ca n-ai citit bine primul post.

ti-ai sters postu justmed? te-ai lamurit ca am avut dreptate cu tot ce ti-am zis pe mess,nu?

apropo,ca tot e vorba de spam...

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAM

SPAMSPAM

SPAM

...asta-i spam,nu?

Nu inteleg de ce trebuie sa fi nesimtit, daca mai continui te alegi cu un suspend, nu warn.

Am deschis topicul datorita mesajelor primite pe messenger ( tu ai ceva cu noi, cu aia nu faci asa si cu noi faci ), bun l-am deschis in schimb suspendurile si warn-urile raman, acestea au fost pedepsele minime, in cazul in care continuati ele se vor mari.

Termina-te collonelu, postati la intervale diferite de 3-4 minute.

Diseara sedinta...chiar daca va fi plecat Delux o tin eu - 21:00pm vreau sa fie toti membri ONLINE!

Justmed - Daca mai fac spam...dale suspend nu inchide topicu' ca eu nu am cum sa imi anunt sedintele etc. Si imi zici si mie ca ii dam afara/fw.

Edited by Stephan

Termina-te collonelu, postati la intervale diferite de 3-4 minute.

Diseara sedinta...chiar daca va fi plecat Delux o tin eu - 21:00pm vreau sa fie toti membri ONLINE!

Justmed - Daca mai fac spam...dale suspend nu inchide topicu' ca eu nu am cum sa imi anunt sedintele etc. Si imi zici si mie ca ii dam afara/fw.

e vina mea ca in timp ce scriam eu s-a mai trezit cineva sa posteze? -_-

Ceva mai interesant ?...

Am fost la munca, fotbal , 6 beri , dus , 2 ore somn ;))

Apropo Recrutari On .

Acest topic este rezervat discuţiilor între membrii facţiunii Cuneo Family. Iar pentru cei care nu fac parte din această facţiune am câteva cuvinte:

*În cadrul acestui topic vor posta DOAR membrii Cuneo Family şi dacă doresc, aliaţii;

*Pentru orice post facut "la misto"/aiurea de către alţi playeri, voi cere warn up pe forum;

*Singurele excepţii vor fi sărbatorile calendaristice (doar cele importante, în limita bunului simţ).

Nu pot sa inteleg de ce noi facem spam , pentru ca nu postam nimic la misto ... cel putin asta e parerea mea .