Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In seara asta nu este nimic , Delux este plecat la meci . Maine ( 12.05.2011 ) avem war cu The Stracci Family la ora 21.

In seara asta nu este nimic , Delux este plecat la meci . Maine ( 12.05.2011 ) avem war cu The Stracci Family la ora 21.

De abia astept :D..ce faceti flacai ?

Defapt ala la live a zis ca nu stie ce sa aleaga intre Corleone si Cuneo.

Faza la Corleone este ca au doar lvl 30+ cu multi banuti, masini, bizz-uri si case. Cam atat. Cu armele sunt pamant dupa parerea mea.

Conteaza abilitatile membrilor nu banii lor...

Omu` face mafia nu mafia face pe om. :-??

Maine le rupem fashu`

"vorbesti" cam mult

Are dreptate Toreno. Nu sunt la pământ cu armele, sunt chiar buni. Mă rog... unii. Oricum, sunt mult peste aliații noștri. Corleone au rezistat foarte bine la warurile cu noi, atât că nu au câștigat. Merită puțin respect și ei Si poate ție ți se par slabi pentru că ai lag....

Edited by Allc0

Are dreptate Toreno. Nu sunt la pământ cu armele, sunt chiar buni. Mă rog... unii. Oricum, sunt mult peste aliații noștri. Corleone au rezistat foarte bine la warurile cu noi, atât că nu au câștigat. Merită puțin respect și ei Si poate ție ți se par slabi pentru că ai lag....

Am UPC Fiber Power 120mb/s ... Si ping 20-30

1291339718.png

Nu am lagg...Dar oricum este parerea mea...Am facut foarte multe dueluri cu membrii corleone si nu ma impresionat nici unul..

Nu trebuie sa va suparati acum pe mine... :|

Edited by ViktorReznov

nu ne suparam,dar,tu ai level 10 si critici pe cei care sunt in corleone,o mafie candva respectata,si nu prea esti in masura sa vorbesti

@iulian,era doar o discutie , nu trebuie sa te bagi

Edited by Toreno

Salutare incheiati subiectul Corleone ;)

Trebuie sa fie si aceasta mafie respectata....

Dar de ce ne batem mintea cu o alta mafie? Corleone sunt Corleone, iar noi suntem Cuneo ;)

Edited by AnGeLx