Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, am revenit de la scoala.

Edit: Ooo, topic closed la aplicatii..Bravo :X

da si vezi cati intra din 40

P.S: Back de la sc ce faceti ?

deseara sper sa fiti multi pentru a castiga war`ul :X

Edited by eXtesY

Doh, iar incepeti cu probleme cand nu sunt eu sau Delux? Am inteles in prima saptamana sa trecem peste problemele de acomodare si am crezut ca am facut aici o "gasca" de prieteni, fara certuri, dar vad ca iarasi v-ati certat, si sa intelegeti si ceva ca daca iesiti din factiune nu inseamna ca in alta parte gasiti un colectiv mai bun, mereu veti gasi peste tot pe cineva care o sa rada de voi sau sa va ia peste picior. Deci...incercati sa fiti cat mai uniti, ca na e un joc...cand lucrezi in echipa, faci ceva in echipa sa vezi ca o sa te distrezi mai bine decat singur si fara sa vorbiti cu nimeni. Adica nu copiati mentalitatea unor lideri.

Salut, back from school maine nu merg, mergem sa vedem clubul unde facem banchetul. :>

WAR. Vreau cat mai multi online. (ora - dupa 20+)

Asta am lucrat eu acuma de plictiseala..pana vine warul :))

New: 19110032482920563934.jpg

Imi poti face si mie un sig cu numele meu si cuneo? sau ceva foarte creepy acolo

Te rog :D.

Le am si eu cu photoshop dar nu ca tine

Edited by ViktorReznov

Doh, iar incepeti cu probleme cand nu sunt eu sau Delux? Am inteles in prima saptamana sa trecem peste problemele de acomodare si am crezut ca am facut aici o "gasca" de prieteni, fara certuri, dar vad ca iarasi v-ati certat, si sa intelegeti si ceva ca daca iesiti din factiune nu inseamna ca in alta parte gasiti un colectiv mai bun, mereu veti gasi peste tot pe cineva care o sa rada de voi sau sa va ia peste picior. Deci...incercati sa fiti cat mai uniti, ca na e un joc...cand lucrezi in echipa, faci ceva in echipa sa vezi ca o sa te distrezi mai bine decat singur si fara sa vorbiti cu nimeni. Adica nu copiati mentalitatea unor lideri.

Nu e vorba de cearta sau luat peste picior,dar sunt multi care se cred foarte intelgenti...Nu inseamna ca daca greseste 2-3 cuvinte e analfabet sau retardat, poate s-a incurcat in butoane sau cine stie din neatentie.....Cum spuneam....Rata de Intelgenta e Foarte mare.

Edited by b3autiFulEyeS