Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Idee idee idee idee idee idee idee idee idee idee idee idee idee idee idee idee idee

Sfatul meu incearca asta

Ti-am dat eu idee, vezi care iti place.

Ps. Ce mai faceti? ma plictisesc de mor..

Edited by Ceaoz

Nick: Anoligarh

Rank: 1

Level: 19

Propunerea: Stim cu totii ca Arms Dealerii nu sunt prea fericiti atunci cand le cerem arme. Am o propunere ce ar pute remedia acest lucru si ar schimba radical atitudinea dealerilor fata de cerutul armelor. Propun ca la 50 de arme vandute colegilor ( sa fie efectuat un ss la fiecare), arms dealerii sa primeasca o prima la salariu de 100k. Astfel, vinderea armelor catre colegi va fi motivata, oferindule un imbold.

Alte precizari: Sper ca aceasta propunere sa fie luata in considerare.

Edited by Anoligarh

Nu i-ar face cu nimic mai fericiti deoarece nimeni nu o sa vrea sa faca screenshot la fiecare arma vanduta. In plus,Arms Dealer-ii care nu dau arme colegilor,vor fi sanctionati(nu si in cazul in care X ii cere exagerat de multe arme lui Y iar Y nu vrea sa ii dea atat de multe cat cere). Cat despre partea cu "nu sunt prea fericiti",asta este treaba lor,daca nu le convine,pot sa se roage de liderii celorlalte job-uri pentru a fi schimbati. In schimb,din cate stiu,Ceaoz le ofera "prime" la sedintele Arms Dealer-ilor.

Edited by Colonelu

Nick: Anoligarh

Rank: 1

Level: 19

Propunerea: Stim cu totii ca Arms Dealerii nu sunt prea fericiti atunci cand le cerem arme. Am o propunere ce ar pute remedia acest lucru si ar schimba radical atitudinea dealerilor fata de cerutul armelor. Propun ca la 50 de arme vandute colegilor ( sa fie efectuat un ss la fiecare), arms dealerii sa primeasca o prima la salariu de 100k. Astfel, vinderea armelor catre colegi va fi motivata, oferindule un imbold.

Alte precizari: Sper ca aceasta propunere sa fie luata in considerare.

Si tu te astepti ca ei sa uplodeze 1000 si 100 de poze?

Edit: Si in plus aceasta idee a adoptata fost si la Barzini. Incearca sa vi cu propuneri originale.

Edited by Ceaoz

Si tu te astepti ca ei sa uplodeze 1000 si 100 de poze?

Edit: Si in plus aceasta idee a adoptata fost si la Barzini. Incearca sa vi cu propuneri originale.

Pai eu credeam ca e originala, n-am mai vazut aceasta idee. Si de ce nu s-ar implementa? Un maxim de 50 pe saptamana sa zicem?

Edited by Anoligarh