Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Multumim delux pentru tot sprijinul acordat, si pentru intelegerea de care ai dat parte

Multumesc pentru ca mi-ai dat sansa de a mai fi inca odata membrul celei mai bune mafii: Cuneo

Multumesc colegilor pentru prietenia si respectul acordat

Multumesc lui collonelu ca a fost cel mai bun sublider pe care l-am avut pana acum.

Multumesc mie, pentru ca sunt nab.

Delux, mult succes in continuare :)

Si voua, fostilor mei colegi. Bafta in continuare

Bafta in continuare Delux ,ai fost un lider foarte bun .Imi pare rau ca pleci .Multumesc pentru sansa acordata .

Edited by K a d d Y

Clipe frumoase, clipe de neuitat.. cred ca am rezumat tot in acesta propoziitie. Delux ai insemnat mult pentru Cuneo ai reusit sa o duci la un nivel la care nu a mai fost de multa vreme.. si pentru asta cred ca ar trebui sa iti multumim, dar oricum mi-a facut placere sa va cunosc si sa colaborez cu voi. Bafta Cuneo.

Bafta tuturor.

Felicitari Delux.

Ai fost un Lider exceptional. In 5 luni de zile The Cuneo Family a fost cea mai buna mafie cu ajutorul tau si al membrilor pe care nu o sa-i uit niciodata.

Bafta encore.

Are rost sa mai spun ceva? Sunt beat rupt si nici macar nu ma pricep la luat ramas bun. Nu m-as fi asteptat.

Mai sunt ultimul din factiune. Daca umatorul lider nu va fi unul bun sau unul pe placul meu,ma voi lasa permanent de SA:MP. Imi voi sterge jocul instant.

Bafta foarte,foarte multa tuturor membrilor,pentru doua luni am dominat tot,am fost cei mai capabili si cei mai puternici. Bafta foarte multa,inca o data.

Cat despre Delux,tac...dupa 0merta,care mi-a fost timp de un an cel mai bun prieten si cel mai bun lider vreodata,nu am/voi regreta(t) niciodata retragerea cuiva mai mult decat pe a ta. BAFTA.

Imi pare rau ca nu sunt pe calculator ci sunt la mare,pe laptop. As sta si as posta toate pozele cu momentele speciale avute in Cuneo. Va iubesc,va iubesc,va iubesc,am stat 7 luni aici,pe cand in orice alta factiune nu am putut sta mai mult de trei saptamani.

Bafta,pentru a 3-a oara in postul asta. De fapt,bafta si felicitari de un infinit de ori. :)

Edited by Colonelu

Au fost clipe de neuitat cat am fost in Cuneo.

Multumesc Delux,stephan ca mi-ati acordat cand eram un newbye sansa de a intra.

Multumesc ca m-ati inteles si ca m-ati ajutat mereu.

Multumesc cand m-ati salvat de la Tattaglia.

Multumesc ca mi-ai fost un LIDER bun.

Multumesc ! Multumesc ! Multumesc !

Bafta delux23, o sa ai BL daca mai intru iar :))

Delux23 best lider. Stephan.Corleone e un cocean si restu la fel.

Cius frate si sa ne vedem in curand !

Nu voi uita niciodata aceasta mafie. Pentru mine a fost un moment unic pentru acest sv.

1. Prima mea Mafie (

2. Primul meu war, de asemenea si castigat castigat

3. Am avut cel mai bun sublider.

Multumesc ca m-ati acceptat in aceasta mafie.

Bafta si succes in continuare tuturor.

Edited by sIca

In primul rand , delux vreau sa iti multumesc pentru ca mi-ai oferit sansa de a face parte din aceasta familie minunata ...chiar daca am stat cateva zile...aici am intalnit unii din cei mai de treaba jucatori...iar 2 la rand , fara tine , aceasta mafie nu s-ar fii aflat unde se afla acum...ce sa mai spun..mi-as fii dorit nespus de mult sa raman alaturi de voi , sa invat lucruri noi dar ...asta a fost. Sper ca ne vom revedea intr-o alta factiune candva. Inca odata iti multumesc si te respect. Ai grija de tine si mult succes in viata reala.

delux ce sa spun am ramas uimit de decizia ta....ai facut din Cuneo o mafie respectata de tot srv-ul...iti doresc mult noroc in continuare si sper sa ne reintalnim in joc

Cat despre voi colegi..cu voi Cuneo a ajuns cea ce este: o mafie respectata

Va doresc tuturor mult succes incontinuare si sper sa ne reintalnim in joc.

Chiar daca nu prea ma cunoasteti bine si chiar daca am mai putin de o saptamana in Cuneo apreciez tot ce este legat de aceasta mafie.Singurul lucru pe care il regret este ca nu am putut sa stau mai mult.

Multa bafta Delux,multa bafta voua,tuturor membrilor Cuneo Family!

Daca Cuneo ar fi o persoana as considera-o cea mai intelegatoare,rabdatoare,dragastoasa,fidela fiinta al acestui server.Pentru mine asa a fost Cuneo de cand am cunoscut-o si asa va ramane pana cand eu ma voi retrage de pe acest server.Cuneo este mafia care mi-a adus aminte de cuvantul "acasa" si m-a facut sa simt ca-l pot folosi mereu cu drag.Este mafia care mi-a implinit visul de a fi lider si mafia care m-a facut sa ma simt cel mai implinit om cu aceasta functie.Cuneo este si familia care iti ocupa necontenit un loc in inima.Cuneo este si va ramane pentru mine o familie,o familie care te integreaza si te face sa te simti extraordinar.Asa ma simt eu aici si probabil asa ma voi simti mereu.Pentru ca ador,iubesc si sunt fermecat de Cuneo nu voi renunta la ea.Vreau ca mafia asta sa fie intotdeauna pe mainile unui lider in care eu am incredere.Iar in acest moment simt ca o pot tine in maini mai bine ca niciodata.Pentru ceilalti, un mic sfat:Sa nu va mai luati niciodata dupa mine.Pot avea momente in care sa fac glume proaste si sa le duc pana la capat.Stiu ca ma veti crede si ma veti considera un nehotarat si un om care nu stie ce vrea,ce-si doreste.Poate ma veti considera un om nesigur insa de aceea sunt un Cuneo.

Nu mai am cuvinte...cuneo a fost o revolutie :(( pentru mine ceva magnific nu m-am simtit nicaieri mai bine ca aici.Pot spune "Te iubesc" Delux23 pentru ce ai facut cu aceasta minunata mafie esti alesul pentru ea.Iti spun ca ma voi intoarce cu cea mai mare placere daca ramai tot tu leader. Daca nu se dadea wipe nu cred ca ajungeam vreodata in topicul " cereri demisii "

In rest bafta la waruri sa ii distrugeti pe corleoni si pe stracCUNEO!!!!ci!