Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Multumesc Cuneo pentru tot ce-ati facut pentru mine.Multumesc pentru ca m-ati sustinut in perioada asta de glorie,cel putin pentru mine.Multumesc Cuneo ca mi-ai dat sansa sa fiu lider si sa fiu cel mai fericit lider dintre toti.Multumesc Cuneo ca am avut parte de cei mai buni,de treaba,de gasca,sensibili,glumeti membri.Multumesc Cuneo ca mi-ai dat sansa sa vad cum e sa conduci si sa vezi bucuria a 30 de oameni dupa un war castigat.Multumesc Cuneo pentru ca esti singura mafie care m-a facut in sfarsit sa spun "Da,cel mai bine m-am simtit in CUNEO".Multumesc Cuneo pentru ca ai fost o mafie superba,diferita de toate celelalte si sper ca asa vei ramane.Vreau sa imi intelegeti decizia si sa intelegeti ca daca nu ar fi intervenit plictiseala asta nu as fi renuntat la Cuneo.Sper ca am reusit sa va ofer tuturor clipe frumoase aici.Ma voi retrage o perioada de timp probabil.Vreau in final sa-mi cer scuze pentru cei care nu se asteptau la aceasta decizie dar pentru toate exista un inceput si un sfarsit.Eu am ales ca acum sa inchei ce-am inceput.Multumesc Cuneo ca m-ati facut sa ma simt ca un amic si nu ca un lider.Va iubesc Cuneo.Sunteti extraordinari.Bafta >:D<<'>

Topic deschis.

Aveti grija cu spam-ul sau va voi sanctiona. Incercati sa scrieti cat mai corect gramatical si sa va abtineti de la folosit emoticons.

Welcome celor noi !

Mai usor cu spam-ul , am vorbit serios cand am spus ca va sanctionez.

Maine o sa fiu plecat , vreau sa dati cate mai multe /ad-uri cum ca recrutam. Voi raspunde seara, cand ma intorc acasa.