Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Kalash , nu era nevoie sa faci double-post..

@Smoke nu stie daca poate intra , si m`a rugat pe mine sa preiau rapoartele arms-dealerilor.Rog toti arms dealerii sa`mi trimita rapoartele rapoartele de activitate prin PM pana la ora 20:00 (inafara de cei noi care sunt in The Cuneo family de 1 zi 2) ca sa le pot verifica si sa vorbesc cu Smoke.Cine da mai tarziu de 20:00 , nu va avea raportul luat in considerare si va suporta consecintele.

Edited by TraTeC

Lol sv inca down,aveti vreo veste cand se deschide?Daca da spuneti aici ca sa stim si noi.

Ghost,uite noul joc care l`am putea juca,cand organizam jocuri de noroc...e mai complicat decat barbutul dar e frumos.

La inceput jucam pe o suma de 500$.El vine cu zaruri si da de 6 ori cu zarul,daca suma de pe cele 6 zaruri e 21 eu ii dau dublul sumei pe care el a jucat.Daca suma de pe zaruri e 29,eu ii mai adaug inca 500$ pe langa cei care ii va castiga daca da 21.La fiecare 6 aruncari,pretul creste cu 100$-250$(preturile raman sa le stabileasca Ghost).

Un exemplu:

Ghost vine la mine la masa si jaoca pe 500$.Imi da bani,si da de 6 ori cu zarul suma de pe zaruri fiind 17.El nu se lasa usor si imi mai da 600$ sa mai jaoce o tura(in acest caz pretul creste cu 100$) si are norocul ca suma zarurilor sa fie 29.Ghost imi mai dai 700$,si mai da o data cu zarurile,si din pacate pentru mine suma zarurilor este 21.In acest caz eu trebuie sa`i dau lui Ghost 4.100$.Daca va intrebati "de ce sa`i dau atatia bani?",ei bine raspunsul este rumatorul:Ghost a jucat de 3 ori,pretul a crscut la fiecare 6 aruncari cu 100$ adica,500$+600$+700$=1.800$.Dupa care ii dam dublul sumei acumulate deoarece a dat 21 adica 1,800$x2=3.600$,plus inca 500$ de la acea suma de 29,si reiese un total de 4.100$.

Daca aveti idei sa schimbam jocul va rog sa lasati un post mai jos,dupa cum am zis si mai sus jocul e frumos dar cam complicat.Daca tot nu vati lamurit in ceia ce priveste acest joc,va astept cu o partida in joc ;).

Scuze pt double post,dar imi mergea greu si am dat de 2 ori butonul "Post",Tractor eu pot sa`ti arat doar armele vandute,/stats nu iti pot arata ca serverul e down si eu acusi ies afara.