Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Un ultim post aici.Pacat ca e cel de adio,nu vroiam sa ies asa de repede,si pe mine m-a luat prin surprindere decizia asta...dar asta e..orice lucru frumos are si un sfarsit,,am zis ca in cuneo o sa stau mult,dar duc dorul vremurilor de demult,si ma intorc "acasa".Poate voi mai reveni,faceti o treaba minunata,cu sau fara mine,cr1spy si k1dda,sunt alti membri care ne pot completa pe noi,deci nu va faceti griji,nu suntem de neinlocuit :).La revere,numai bine,cu siguranta ne vom mai revedea,bineinteles daca mai vrei si tu diesel,daca ma vei accepta cand voi mai aplica.Numai de bine sa auzim,sa castigati cat mai multe waruri e tot ce va doresc.Mi-a facut placere sa lucrez cu voi.Diesel si skillz,daca continuati asa va asigur ca veti ajunge pe primul loc(asta daca nu sunteti deja).Va completati unul pe altul,e pacat sa va despartiti,fiti ca ying si yang ...sau pic si poc :))...

Edited by bodo18

Un ultim post aici.Pacat ca e cel de adio,nu vroiam sa ies asa de repede,si pe mine m-a luat prin surprindere decizia asta...dar asta e..orice lucru frumos are si un sfarsit,,am zis ca in cuneo o sa stau mult,dar duc dorul vremurilor de demult,si ma intorc "acasa".Poate voi mai reveni,faceti o treaba minunata,cu sau fara mine,cr1spy si k1dda,sunt alti membri care ne pot completa pe noi,deci nu va faceti griji,nu suntem de neinlocuit :).La revere,numai bine,cu siguranta ne vom mai revedea,bineinteles daca mai vrei si tu diesel,daca ma vei accepta cand voi mai aplica.Numai de bine sa auzim,sa castigati cat mai multe waruri e tot ce va doresc.Mi-a facut placere sa lucrez cu voi.Diesel si skillz,daca continuati asa va asigur ca veti ajunge pe primul loc(asta daca nu sunteti deja).Va completati unul pe altul,e pacat sa va despartiti,fiti ca ying si yang ...sau pic si poc :))...

Marfă finanalu' :)), succes mai departe ;)

Eu mă bag la serial, noapte bună.

Noapte buna Cuneo!

In sfarsit rank 2 ^^.

Mam plictisit, ma bag la un /wank :)) si ma culc.

Edited by Kasper

Succes in continuare celor care au iesit , asta este avem un viitor inainte !

Ne auzim maine dupa amiaza asa , salut.

Mai uitati-va peste astea din cand in cand .

1.

Voarte bun pentru precizie /acuratete , inteligenta ;) !

Edited by Bogdan phR

Noapte buna baieti.A fost o lupta stransa dintre minte si Cappalini,dar ca un om darnic ce sunt. lam lasat sa castige :)) . Ma bag si eu la somn.Am mancat o shaorma si ... :)) , restu e istorie,Bafta baieti,ne vedem dimineata.

Neața Cuneo.

17 grade în București. Trezireea și hai afară la plimbare ! :))

Eu plec prin oras azi , ma duc cu Ice_ltblue, voi iesiti ? adica voi fiind tu si diesel ?poate schimbam o vorba ceva.