Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, am venit de la scoala am mancat ceva si am vrut sa intru la sa:mp... Se pare ca serverul este off, deci pe mine scrie CS si Roblox, sa anuntati la discutii cand se deschide ! :*

Cat as rade sa fie rollback :)))) da rockback' d-ala nesimtit de acu 2 saptamani cand corleone nu avea nici LV-ul. Cum ni s-a intamplat noua, cand luasem jumate de LS si a fost rollback [ca in filmele cu prosti].

Ma rog :)) sa vedem ce o sa fie maine'.

Noapte buna curneo !

Cat as rade sa fie rollback :)))) da rockback' d-ala nesimtit de acu 2 saptamani cand corleone nu avea nici LV-ul. Cum ni s-a intamplat noua, cand luasem jumate de LS si a fost rollback [ca in filmele cu prosti].

Ma rog :)) sa vedem ce o sa fie maine'.

Noapte buna curneo !

Da da =)) Ai vrea tu sa fie rollback.

Eu nu =)) Am castigat vreo 5 eventuri si m-am facut de bani din ele , daca se da rollback pierd vreo 10 milioane.

Ma rog, oare cand revine SV?

Lasa ca o sa incepem cu o zii usuoara si maine sa avem norocu sa ne recuperam hq-ul sau sa mentinem teritoriu care-l avem.

Si sa ne recuperam inapoi teriitorile :D

Astazi la ora 21:00 avem antrenament.Vreau sa fiti in numar cat mai mare.

Cine nu este prezent si nu are cerere de invoire(cu un motiv bine intemeiat... nu vreau sa vad la motiv ca jumate din factiune e in spital..)va primii un faction warn.

Edited by kiNNNder

Neatza toata lumea ! Eu ma duc la scoala sa se termine rpd ziua ca deabea m-am trezit din pat si vreau sa dorm iar :))

Sper sa fiti astazi cati mai multi in HQ la 18:00 sa putem castiga si noi un nou turfs , sau macar sa rezistam in fata la corleone/stracci :)

Sa aveti o zii buna toata lumea !