Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca sunt prost ce vrei sa fac?? :)) Intreaba-l si pe Griffyn,la mn 8x4=64 =)))

Aveti grija ca-i nab tare....Vroia sa-si cumpere CP si i-am zis ca e 8euro iar el de acolo:,,Asa mult? 64 de lei :| "

Eh, nu m-am putut abtine sa nu pun asta :

2ce0kkz.png

# :) Noapte buna!

Frumos din partea voastra . Azi la war-uri mi-ati demonstrat cat de mult va pasa de mafia asta. Sunteti 40 on si macar intr-o zii nu puteti venii la war?

Vineri ar fii ultima zii in care v-as ruga si eu sa intrati pentru ca apoi incepe scoala.

Daca nu cer prea mult VENITI VINERI LA WAR , nu o faceti pentru mine.. o faceti pentru binele mafiei.

Oricum m-ati dezamagit complet astazi. Vedem vineri daca mai putem face ceva...

Vineri 11.01.2012 intre orele 17:50 - 22:00 vreau ca toti membrii sa fie prezenti in joc. Va fi o zi plina de atacuri.

Fiind ultima zi in care va cer acest lucru NU ACCEPT INVOIRI!

Cine nu este prezent are FW. Voi face ss la o ora din intervalul 17:50-22:00 cine e in joc apare cine nu.. la fel !

Edited by nWo kiNNNder

Pe data de 10.01.2013(joi) la ora 20:00 se va tine sedinta grupului de mechanici.

Daca cineva nu poate ajunge va rog sa-mi dati PM cu motivul.

Voi scoate cativa mechanici deoarece suntem prea multi.

Cine a facut raportul de activitate(nu era obligatoriu) poate sa mi-l trimita prin PM(sansa mai mare la subleader).

Incepand de la aceasta sedinta raportul de activitate este obligatoriu.

Mai multe detalii veti primi la sedinta.

Sper sa ajungeti in numar cat mai mare !

Reamintesc prin aceasta cale si aici.

Asta e Vineri incercati sa fiti cat de multi on sa mai indreptam ce am stricat azi

Imi pare rau , dar chiar nu pot veni . Ban 3 zile . Voi fi prezent la toate celelalte waru-uri , va promit .

Sper sa ma intelegeti . Bafta la war vineri . Sambata seara voi reveni .

Mda am observat... :))) e genial omu ,,dupa ce ca sunteti cum sunteti mai faceti si posturi'' toti suntem cum suntem da asta e problema pe b-zone si in romania nimeni nu se uita la cum e el toti se uita la cum sunt altii in loc sa va intereseze de voi va intereseaza ca are shlomY 43 in mafie.... Cand aveau cei din stracci 41 in mafie nu facea nimni post Sau Razvan cand avea 42 da de acum e la moda sa faci post sa mai faci un +1 cinstit la complains.

Asta e oameni intre oameni ....

Uite odata cu postul lui mTy. am gasit un exercitiu bun ptr antrenament la asasini :)) Il urmarim toata ziua si cand il prindem in offside ii facem post =)))