Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutaaaaaaari!! Gata prima zi de scoala de pe al II-lea semestru.. Primele 10 minute au fost frumoase, dupa .. vruiam sa vina iar vacanta! :))

Ne auzim in game! Deseara sper sa nu fim doar 3-4 la war. :X

Rage eu intru la 18:00 pana atunci te rog sa ii tii in linie pe cei ce vor fi ON la 17:50,daca nu asculta cineva faci ss si mi-l trimiti mie ;)

Rage eu intru la 18:00 pana atunci te rog sa ii tii in linie pe cei ce vor fi ON la 17:50,daca nu asculta cineva faci ss si mi-l trimiti mie ;)

Am inteles såfu! :*

Noapte buna! Eu am iesit, ne auzim maine. GG pentru astazi.

Cand eram in stracci caps m-a invatat ceva. Cand nu ai membrii nu ai nici pentru atac nici pentru aparare.

Clod daca tot ziceai ca nu aveai membrii ce ai cautat sa dai attack?

Data viitoare te-as ruga sa meditezi mai mult inainte de a ataca. Primul turf a fost pierdut foarte aiurea era 100% sigur ca o sa fim atacati v-am si avertizat ca o sa ne atace ttg.

Cand eram in stracci caps m-a invatat ceva. Cand nu ai membrii nu ai nici pentru atac nici pentru aparare.

Clod daca tot ziceai ca nu aveai membrii ce ai cautat sa dai attack?

Data viitoare te-as ruga sa meditezi mai mult inainte de a ataca. Primul turf a fost pierdut foarte aiurea era 100% sigur ca o sa fim atacati v-am si avertizat ca o sa ne atace ttg.

Lasa ma outz ca recuperam noi si turfsu ala nai problema de asta :)) mai ales ca atunci cand merge attack pe Hq TTG(miercuri)O sa aibe safu` tau TeC9 :X

Deci iti mai faci griji pentru turfsu ala ? ;)

Si CLOD a dat attack ca sa....a gandit el ceva inteligent da nu ia iesit :)))

Lasa ma outz ca recuperam noi si turfsu ala nai problema de asta :)) mai ales ca atunci cand merge attack pe Hq TTG(miercuri)O sa aibe safu` tau TeC9 :X

Deci iti mai faci griji pentru turfsu ala ? ;)

Si CLOD a dat attack ca sa....a gandit el ceva inteligent da nu ia iesit :)))

Neatza,mai nou nu imi iasa nimic :)) ,kinnnder,cand am dat attack pe stracci am pierdut la un singur punct,deci eu zic ca nu a fost ceva rau in 6-7 contra celor din stracci (18la momentul ala) sa pierzi la un punct,ma revansez eu,am plecat la scoala.Pa :P

Edited by CLOD

Neatza Cuneo....

Din pacate scoala a inceput si multi vor deveni inactivi.

Eu doar de la 20:00 voi putea veni, in timpul saptamanii.

Nashpa ca am pierdut 1 turfs dar bine ca le-am aparat pe celelalte.

Neatza,mai nou nu imi iasa nimic :)) ,kinnnder,cand am dat attack pe stracci am pierdut la un singur punct,deci eu zic ca nu a fost ceva rau in 6-7 contra celor din stracci (18la momentul ala) sa pierzi la un punct,ma revansez eu,am plecat la scoala.Pa :P

Am primit poza cu scorul =))) 55.4 -5.1 daca asta inseamna 1 punct ... chiar ai nevoie de meditatiile alea :))

Am primit poza cu scorul =))) 55.4 -5.1 daca asta inseamna 1 punct ... chiar ai nevoie de meditatiile alea :))

Ba acu si tu 5 puncte 1punct tot dracu ala e :)) daca zicea ca a pierdut la 1 punct si pierdea la 30 era alceva

Neatza cuneo

Neatza Cuneo, ce mai faceti? Eu ma pregatesc de scoala...

Eu am plecat la scoala, ne auzim diseara, bafta!

=))) da si mie poza,maine intru la 19:20,am meditatii la mate =))))

Ba acu si tu 5 puncte 1punct tot dracu ala e :)) daca zicea ca a pierdut la 1 punct si pierdea la 30 era alceva

Neatza cuneo

55.4-5.1= 50.3(puncte) -asta e diferenta :))

Buna ziua Cuneo ! Back de la scoala, ne vedem in game.

55.4-5.1= 50.3(puncte) -asta e diferenta :))

Buna ziua Cuneo ! Back de la scoala, ne vedem in game.

defapt a fost 55.4 si 51,dar kinnnder e nab si nu stie sa scrie =)))

name='CLOD' timestamp='1358253960' post='1635451']

defapt a fost 55.4 si 51,dar kinnnder e nab si nu stie sa scrie =)))

[/b]

Din cate stiu eu a fost 55.4 la 5.1 ....