Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Faza e ca m-a durut cand l-am auzit pe clod toți la terenuri înafara de Squiz,iar decizia e luată din moment ce unii colegi zic pe /f 'uninvite squiz'

Lasa nu e nimic si eu am luat worst =))) Stii ce vorba se aplica la faza asta?? Am ras de tine si am luat si eu worst.Scuze ptr ca am zis ce am zis.Acea vorba este :"Doamne Doamne nu'i tigan " :))

Faza e ca m-a durut cand l-am auzit pe clod toți la terenuri înafara de Squiz,iar decizia e luată din moment ce unii colegi zic pe /f 'uninvite squiz'

Sa lamurim lucrurile. Tu cu o zii inainte luasei worst cu -32 NIMENI nu ti-a zis nimic.. am zis ba se mai intampla.. Azi la hq la un war in care AM DOMINAT clar iar ai luat worst... cu -28. Era imposibil daca ascultai de mine sa iei -28 asta este CATEGORIC! Pentru ca ei au venit in noi cate 1-2 si na.. doar sa stai pe loc sa te omoare de 28 de ori daca nu intrii in ei... Asta a fost tot, te-ai crezut superior a ceea ce zbieram eu pe /f uite rezultatul 2 worst-uri ENORME pot sa spun , o demisie...

Imi pare rau ca ati demisionat. Am fost azi 25 pe members puteam castiga multe daca ... se asculta. V-ati primit si pedeapsa tura aceea de auto..

P.S : Demisia nu este solutia!

Edited by nWo kiNNNder

La noi domina zapaceala, daca am asculta de rank-uri mai mari si am face ce ni se cere, am arata adevarata valoare, doar trebuie sa ne straduim cu totii sa aratam ceva pe /turfs.

Neata abia ce m-am trezit, imi voi bea delicatesa de dimineata si ne vom auzii in game .

Buna dimineata, adica rea dimineata, se pare ca am ban 7 zile, ne vedem atunci :(

Ce facusi de ai luat ban ?

Check http://b-zone.ro/rpg la ban list !

Imi pare rau de tine :)) relaxeazate ascultand

Nu sunt stresat :)) oricum mersi !

Te apreciez pentru faptul ca ti la glume si nu esti suparacios, esti deal meu best friend :X.

Edited by Sexy CaLdeR

Ba zarzarica o arzi pe auto clikere ma? :))) oltean borhait ce esti :))))

doamne de nu am ras de m-am tavalit, sunteti buni de poante :))

Neatza all,la 21:00 sa fiti in HQ pt antrenament,cine nu poate veni sa se invoiasca printr-un PM mie sa la topicul de invoiri.

N'ziua !

Am niste probleme la Yahoo, dau Sign In si-mi zice ca am probleme la conexiunea la net, dar eu pot intra si pe site-uri, SA:MP, Skype, orice...