Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

cred ca taximetristii s-au tignit.. ne ataca aiurea :)) ce mai factiune pasnica. si lideru' ii incurajeaza :)) apoi se mai intreaba de ce ii omoram.

Salut all . Adevarat Xenoane fac mai mult dm k noi astazi tragea unu Trixkode numai tin minte bine numele si tragea aiuarea pe la LSPD am dat vreo 4 reporturi pe degeaba :-J:|. Cand vad k mai trag le fac ss ma bag prin fatza lor sa traga in mine si omor le dau :| is prea dm-isti ptr ce au ei eagle la ei si ataca lumea care nu lea facut nimik ? :-J:| am sa revin cu Edit cand o sa aflu numele taximetristului ...

Edited by DragosCosminel

ce faceti?

spawn cand intri pe forum ... da si tu add la ######## e idu meu vreau sa vorbesc ceva cu tine

Edited by Spawn
Fara id-uri de messenger sau altele

ce faceti?

spawn cand intri pe forum ... da si tu add la generationprohacker e idu meu vreau sa vorbesc ceva cu tine

fara id-uri..trebuia sa`mi dai un Pm sau sa`mi vizitezi profilul am si acolo id-ul :)

fiind a 8a, mi-am propus sa intru la liceul economic. spre fericirea mea, am medie si intru :)

n-am ramas la nimic, dar am media 5 la geografie.

Felicitari atunci :)

Mda..probleme tehnice..