Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut radu, eu unu ma tot chinui sa bag cateva mod-uri, am instalat san andreas de cateva ori pana acu :))

Salut , am venit si eu acasa ca am fost la fotbal, voi ce mai faceti, cum o mai duceti?

Salut , noi nu o ducem prea bine , tu ce mai zici / ce mai faci ?

Am vazut ca ai trimis mesaj , dar telefonu meu e stricat acum , tre sa ma duc sa il iau , dar mie lene :|

Salut , am venit si eu acasa ca am fost la fotbal, voi ce mai faceti, cum o mai duceti?

Salut , noi nu o ducem prea bine , tu ce mai zici / ce mai faci ?

Am vazut ca ai trimis mesaj , dar telefonu meu e stricat acum , tre sa ma duc sa il iau , dar mie lene :|

Sper ca acest video sa va motiveze ..... No comment :(

Acordati putina atentie acestui video , nu veti regreta

Edited by BTD Coza

ADEVARAT!!! Prin acest video, am inteles ca noi trebui sa fim mereu uniti si chiar daca pierdem uneori sa nu ne dam batuti. Deabea acum mi-am dat seama ce ar trebui sa fac din acesta mafie... imi cer scuze celor care m-am certat cu ei si pe cine am suparat. Ma voi revansa!

ADEVARAT!!! Prin acest video, am inteles ca noi trebui sa fim mereu uniti si chiar daca pierdem uneori sa nu ne dam batuti. Deabea acum mi-am dat seama ce ar trebui sa fac din acesta mafie... imi cer scuze celor care m-am certat cu ei si pe cine am suparat. Ma voi revansa!

Ti doliu?

Ti doliu?

Bafta in continuare baieti, ati fost cei mai tari colegi, sunteti cea mai tare factiune, imi pare foarte rau ca am fost nevoiti sa demisionam dar am simtit ca nu mai este locul nostru aici, de ce sa tinem locurile ocupate degeaba, eu voi fi din ce in ce mai inactiv si nu vreau sa fiu unul dintre inactivi.

Ati fost niste colegi superbi si iti multumesc kinder pentru sansa acordata, sper sa ajungem sa luptam intre noi pentru orasul Los Santos..

Bafta in cucerirea orasului si sper ca ne vom "duela" pentru cele doua orase.

Bafta in continuare baieti! Acesta a fost ultimul meu post dupa atatea luni... imi pare rau ca sa intamplat asa dar am simtit ca locul meu numai este aici. Bafta kiNNNder in cucerirea orasului Los Santos! Sper ca in aceste 6 luni petrecute aici ti-am fost de ajutor... Bafta si tie raduku., un om desavarsit! va urez la aman2 sa aveti tot Los santos. Atat am avut de zis, multumesc pentru sansa acordata!

Bafta in continuare baieti! Acesta a fost ultimul meu post dupa atatea luni... imi pare rau ca sa intamplat asa dar am simtit ca locul meu numai este aici. Bafta kiNNNder in cucerirea orasului Los Santos! Sper ca in aceste 6 luni petrecute aici ti-am fost de ajutor... Bafta si tie raduku., un om desavarsit! va urez la aman2 sa aveti tot Los santos. Atat am avut de zis, multumesc pentru sansa acordata!

Bafta kaine, pacat ca ai iesit, puteai avea un viitor ft frumos, dupa6 luni petrecute ai aflat ca numai este: :-locul tau aici....Bafta la aman2 , sper sa nu ne uitati :)