Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

da ma dar nu inteleg de ce se baga cops intre mafii eu il ajutam pe prodan_tudor si s-au bagat copi si e clar ca i-am nimenit si pe ei acolo ei sunt evina pentru ca s-au bagat nu era war in zonele publice era pe campua ala din fata de la truck si tot ei fac figuri si e enervan si lagu asta

Politisti sunt niste FOMISTI nu toti dar sunt cativa care sunt fomisti ca s-ar fura si pe ei

mda...am venit la sedinta prea tarziu..am ratat salarul..care oricum..nu mil mai trebuie..nus asa disperat dupa bani..nus in Cuneo pt $

scz ca nu am mai stat..dar frate..nu ma baga lumea in seama oricum cand intreb ceva :|...aveam un lag..ca daca nu mi se raspundea la ce intrebam in 5-10 secunde trebuia crash / relog....am ratat aproape toata sedinta

:((X(:((X(:((

imi pare rau dar mie si f. ciuda X( din cauza lagului..si mai dintrun motiv..nu conteaza asta

gata m-am suparat nu mai joc pe server pana ce nu se rezolva lagul ma duc din sf pana in ls cand ajung pe la lspd mi se blocheaza jocu X( e imposibil sa joc asa imi pare rau ca va las o perioada dar nu am ce face

stiu cum e frate...si eu mai joc 1 ora sau mai mult pe zi la ce lag ii 8-| din 5 in 5 sau 10 minute se intampla...si nu'si revine..trb crash / relog

nici eu nu pot juca asa..credeti ca eu nu mas juca mai des? sa fiu si io mai activ..asa frate normal ca nimeni nu ma voteaza la cel mai activ..normal ca ratez sedinte.. normal ca sedinta asta nici nu ma asteptam la cv de gen "rank up" din moment ce eu nus activ....si atunci nimeni nui multumit de mine

imi pare rau Razvan si restu colegilor..dar nu prea pot juca in conditii dinastea..tot mai intru..dar nu pot sta :|