Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cu bine Paul13:)))))))))))))

Wrong imi cer scuze.

Vei fi sanctionat in game pentru asta . Cred ca e a 5 oara cand va atrag atentia sa nu postati aiurea .

Na-ti scapat de mine. Check aplicatii.

Nu ai dreptul sa postezi in acest topic deoarece nu mai esti membru Vietnamese Boys .

Nu ai voie sa postezi aici deoarece nu esti membru "Vietnameze".

E Vietnamese :P Aveti grija cum scrieti.

Buna ziua! Am venit din oras in 3-4 ore mi-am luat 2 perechi de pantaloni, o curea si o jacheta. Cand ai bani gasesti tot ce cauti.

Ne auzim curand in game. As zice sa mai dam si noi niste ad-uri sa recrutam. De 2 saptamani tot avem deschis aplicatiile, suntem cam singurii...

Uni chiar va bateti joc cica reclamatie la lider....dupa ce ca ti-a acordat o sansa mai faci si pe desteptul, in fine just avea dreptate ca nu vei aunge departe cu asemenea comportament, cand te certi cu 5 membri este normal ca tu esti cel vinovat. Dupa cate ai vazut eu m-am linistit de la posturi in acest topic pentru ca mi-a fost atrasa atentia de 2 ori, nu mai acuza ca fac 100 de posturi pe zi avia fac un post 2 pe pagina.

New Page :X

Cel putin am scapat de membrul problema.

Urat ce s-a intamplat cu pharell. Cont de mess pierdut, aia uninvite cu fp. Poate le scoate kelton fp-ul pana maine ca sa avem war-uri cinstite, nu turfuri obtinute prin minciuna :).

Neata,sunt noul coleg al vostru.

Plec in oras,nu stiu sigur daca pot venii la war,succes!