Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu am iesit. Noapte buna colegi! Pacat ca mai trece si ziua de maine fara attack.

Oricum mi se pare aiurea adica frate nu e mare lucru cu zilele server-ului si asa zilele trecute la ora de lvl up era down server-ul ...

Ma rog. Ma enerveaza nu prea am motiv sa stau pe samp.

Poate vineri si va permite attack-ul ..

Noapte buna!

Ce pot spune.. Trebuie lucrat... Exercitiile au fost bune pecat ca multi isi bat joc pe nervii si rabdarea altora. Eu ma duc sa ma uit la prison break s3.

Numai bine se pare ca sapt asta stam pe tusa se pare ca nici vineri nu vor fi war-uri :|.

Salut!

Joseph Vicious' timestamp='1378294047' post='2321280']

Salutare dragi membri, ce faceti?

Salut acum am ajuns si eu acasa de la banca ..mi-am pus 3 euro pe clienti pt change nick.

In rest tot merge bine?

Normal toti am primit lvl-up si o sa mai primim :D cred ca pana la urma se va mari servaru la 1500 sau 2000 :X

Daca ai vazut server de 1500 te rog damil si mie =)), eu nu am primit up....s-a luat curentul, la 16:49 am intrat sa ma loghez si abia la 17:03 am prins loc adica dupa ce se daduse up... :|faza cu playeri multi...intra acum cateva zile sa ia up si bani apoi mai vezi 500-600 pe server...frumos ar fi sa fim 800-850 mereu. :-@