Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Probabil o sa stai cel putin 15-20 minute daca ai noroc pana prinzi loc pe server, ieri am stat 20 minute si tot nu am reusit sa intru...

Stau sa iau level up si apoi plec la bunici..

Salutare dragi membri, ce faceti?

Salut, uite acum ma duc sa postez eevidenta de la antrenament :D

Sal'tare lume !!!

Intru si eu acum prin game sa vad ce s-a mai intamplat.

Inca 1 saptamana si ceva si incepe scoala :|

Coza te-ai mai interesat? Maine dam attack?

Nu dam attack saptamana asta.

Probabil o sa stai cel putin 15-20 minute daca ai noroc pana prinzi loc pe server, ieri am stat 20 minute si tot nu am reusit sa intru...

Stau sa iau level up si apoi plec la bunici..

Huo inactivuu :)) Te asteptam inapoi.

De maine 06.09.2013 , 13:00 se revine la programul normal ( war-uri de la 13:00-15:00 ) .

Vreau sa fiti cat mai multi in HQ .

Neprezentarea neanuntata se pedepseste cu Faction Warn .

Ma cosmin dar cand incepe scoala nu da programu ala normal 16/22 program de war.

Ma cosmin dar cand incepe scoala nu da programu ala normal 16/22 program de war.

Cel vechi era 18:00-22:00 si mi se parea mai bun :-?? de acum e cam gata vara.

Ce bine maine putin DM, motivatie sa intru in game :D

Ma duc sa ma uit la o emisiune cu sormea vorbim mai acus. Bafta!

Salut , motivul pentru care am fost cam inactiv in ultima perioada e ca m-am mutat de la Hunedoara la Brasov , iar momentan am ceva probleme cu internetu'. Posibil sa nu pot intra nici maine la war.

Deci frati mei din Vetnamese Boys eu am iesit ca e 02:00 ceasu as mai sta dar vreau sa intru maine la war ca daca mai stau nu ma pot trezi, deci ce va mai pot spune noapte buna si sa fim un numar mare pentru war maine.

Macar sa le recuperam hq sa nu fim ca pimps si incetu cu incetu sa le luam tot ce nea apartinut.

Deci noapte buna si pe maine:*

Deci frati mei din Vetnamese Boys eu am iesit ca e 02:00 ceasu as mai sta dar vreau sa intru maine la war ca daca mai stau nu ma pot trezi, deci ce va mai pot spune noapte buna si sa fim un numar mare pentru war maine.

Macar sa le recuperam hq sa nu fim ca pimps si incetu cu incetu sa le luam tot ce nea apartinut.

Deci noapte buna si pe maine :*

Daca o sa ascultati o sa castigam daca iar faceti pe rambo o sa pierdem... Nb dute ca iar te trezesti la 13 =))

Scularea ba somnorosilor. WAR DAY :X \m/

Sper sa fim un numar cat mai mare azi + sa ascultam chiar daca cel care coordoneaza are rank 1.... Nu mai puneti asa mare accent pe rank puneti accent si pe experienta fiecaruia.

Eu ma duc sa beau un ceai, o cafea ca deja ma doare gatul raceala-i gata. Ne vedem in joc.