Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata, nu va mai certati ma la discuti...asta e skyntei poate data viitoare si eu am avut -la 2 waruri pentru ca trageau din afara zonei si pana intram pe zona aveam 50hp...am plecat pe afara.

Prietene , ai vazut si tu cati au fost la war ,de la noi 10 si verdantu 30+ ce vrei sa le fac ? eu la ora 4 am esit din jos pentru ca atrebuit sa ma duc la ziua de nastere a unui prieten , si dupa ce am esit a luat MiniMAL worst -50 , Nu ai ce face sunt prea mutin la war din 27 doar 10. Ti se pare normal ???

Worstu cu -50 era SPAWN KILL , noi am dat attack langa HQ desteptule .

La fiecare kill ziceam pe /f SCORURI , tu dc taceai , am zis ''Cine are -6 si mai mult ramane in HQ . Tu de ce pana mea nu ai ramas in HQ ?

Este vreo diferenta dintre aceste scoruri | Scoru tau = Scoru meu |

##Nu mai cauta anturaj cu mine atata timp cat esti in Vietnamese Boys ! ( nu pe mult timp)

Vezi-ti de treaba .

Daca continuati in acest mod ve-ti fi sanctionati in game si voi da TC ca sa va linistiti .

Vezi ca e posibil sa intarzi maxim 15 minute la sedinta, te rog sa nu ma pui ca absent.

Edited by Maxwell

@@Rekill, Buna dimineata, imi bag si eu moduri cand vin de la scoala dupa amiaza. Ce i-ai facut de l-ai stricat? :))

De la moduri pe jante....imi trebuiau originalele dar nu am de unde sa le iau+ ca aveam cateva moduri nefolositoare si aparuse si lagul...in 5 min il fac apoi ne vedem in game.Back de la scoala Coza ai reusit cva? =))

Noapte buna am iesit si eu maine am Chimie(dezastru)....cum spunea si asasin ne vedem la war-uri.

Asta ma face sa raman mereu aproape de Vietnamese

B693TqJ.png

4Z4rkwa.png

Edited by Rekill