Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am plecat pe afara....in game este plictiseala imi pare rau pentru worst primul in ultimele 6 luni....daca ati fi mai multi on macar la waruri poate nu am mai pierde la o diferenta exagerata...totusi suntem 27 in factiune si intra decat 7....daca as fi lider ar vedea up doar aia care intra la activitati nu cei care sunt inactivi pana la rank 4...sunt de apr 3 sapt aici si pe uni nici macar nu v-am vazut de 2-3 ori in game...

Am plecat pe afara....in game este plictiseala imi pare rau pentru worst primul in ultimele 6 luni....daca ati fi mai multi on macar la waruri poate nu am mai pierde la o diferenta exagerata...totusi suntem 27 in factiune si intra decat 7....daca as fi lider ar vedea up doar aia care intra la activitati nu cei care sunt inactivi pana la rank 4...sunt de apr 3 sapt aici si pe uni nici macar nu v-am vazut de 2-3 ori in game...

Te astept sa ma ajuti cu GTA ca iar am o problema , am incercat sa modific ceva si iau crash :|

Noapte buna, mult mai frumos atunci cand suntem mai multi on...Coza impacate cu ideea ca imi plac aparatele photo in game =(( welcome back Ionut sper sa ramai la fel de mult ca inainte.

BUHPLsa.jpg

BIR5qpx.jpg

fIzoiEu.jpg

DUulidA.jpg

FlKNXPh.jpg

mT3S4dv.jpg

3PSnG9F.jpg

0cglOLL.jpg

odOtoaC.jpg

0y3JqQ6.jpg

NtQk6Sk.jpg

BpZsULN.jpg

aulPFEC.jpg

PmfK4wh.jpg

d6x9wsh.jpg

UFL72u9.png

Frumoase poze Rekill , pacat ca Coza te tinea in spawn :)

Am vazut ca majoritatea din voi ati revenit aici si putem forma Old Cuneo . Asta nu inseama ca luam LS-ul sau ca rupeti AFK-ul lasandu-va pe-o ureche , dar formam un colectiv ca pe vremuri si asta ne face fericiti si pe noi si pe Lider , Sublider .

Neata Cuneo .