Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor, ma scuzati ca postez aici desi nu sunt membru al gruparii, dar as vrea sa promovez propunerea mea care cred ca v-ar placea si voua despre accesibilitatea si usurinta warurilor. In ce consta aceasta idee? : sa folosesti doar masinile factiunii in intervalul 20-22 (cand e war) , astfel nu ar mai exista abuzuri cu hely , sau alte lucruri de acest gen. Inca o propunere ar fi ca punctele de pe turf sa fie impartite in zone de interes si zone de interes slab, si in zona de interes sa primesti cate 2 puncte pe minut in loc de 0.8 ca inainte. Sistemul de punctare sa fie in felul urmator: 1 kill= 1 punct, 1 minut in zona de interes=2 puncte, 1 minut in afara zonei de interes, dar pe turf= 0.8 puncte. Aceasta zona de interes sa fie un cluckin bell , o zona de heal, sau o cladire mica pentru a nu exista abuzuri, probabil sa se afle la mijlocul turfului.

Sper sa va placa propunerea si sa ma sustineti prin + in topicul care o sa il postez mai jos, ca sa observe Kelton daca chiar v-a placut, pentru mine ar fi o schimbare radicala in bine. Puteti vizita topicul chiar aici : http://forum.b-zone.ro/topic/171364-propunere-waruri-mai-frumoase-old-style/ .

Va multumesc inca o data si va rog sa ma scuzati pentru deranj, astept sa fiu reclamat daca v-am deranjat. O zi placuta in continuare, si bafta la waruri tuturor! :*

Salutare tuturor, ma scuzati ca postez aici desi nu sunt membru al gruparii, dar as vrea sa promovez propunerea mea care cred ca v-ar placea si voua despre accesibilitatea si usurinta warurilor. In ce consta aceasta idee? : sa folosesti doar masinile factiunii in intervalul 20-22 (cand e war) , astfel nu ar mai exista abuzuri cu hely , sau alte lucruri de acest gen. Inca o propunere ar fi ca punctele de pe turf sa fie impartite in zone de interes si zone de interes slab, si in zona de interes sa primesti cate 2 puncte pe minut in loc de 0.8 ca inainte. Sistemul de punctare sa fie in felul urmator: 1 kill= 1 punct, 1 minut in zona de interes=2 puncte, 1 minut in afara zonei de interes, dar pe turf= 0.8 puncte. Aceasta zona de interes sa fie un cluckin bell , o zona de heal, sau o cladire mica pentru a nu exista abuzuri, probabil sa se afle la mijlocul turfului.

Sper sa va placa propunerea si sa ma sustineti prin + in topicul care o sa il postez mai jos, ca sa observe Kelton daca chiar v-a placut, pentru mine ar fi o schimbare radicala in bine. Puteti vizita topicul chiar aici : http://forum.b-zone.ro/topic/171364-propunere-waruri-mai-frumoase-old-style/ .

Va multumesc inca o data si va rog sa ma scuzati pentru deranj, astept sa fiu reclamat daca v-am deranjat. O zi placuta in continuare, si bafta la waruri tuturor! :*

SAlut raduku nu mi se pare o idee proasta de aia am dat +....sa vedem ce spune si kelton si Te asteptam cu drag inapoi in vtb :X

Nu prea imi permite timpu in game sa fiu prezent la activitatile necesare , dar pe forum cu siguranta reusesc .
Unica problema m-a uimit cea cu evidenta war . IngerBun , uita-te mai jos 2 exemple de mod .

Evidenta mea :

Membri prezenti la war - 22:10:2013 ( 11 )
Waruri total : 1

CIPRIAN_TEMP - 1 war (100%) , scor total (6-8) . Recompensa primita: 0$ . Amenda primita: 200$ .
Alecs_Merlin - 1 war (100%) , scor total (6-4) . Recompensa primita: 200$ . Amenda primita: 0$ .

SKYNTEi - 1 war (100%) , scor total (5-4) . Recompensa primita: 100$ . Amenda primita: 0$ .

Delicios - 1 war (100%) , scor total (5-10) . Recompensa primita: 0$ . Amenda primita: 500$ .

MinimaLLL - 1 war (100%) , scor total (3-10) . Recompensa primita: 0$ . Amenda primita: 700$ .

GroveCatalin - 1 war (100%) , scor total (3-12) . Recompensa primita: 0$ . Amenda primita: 900$ .

©TheNotoriousB.I.G - 1 war (100%) , scor total (3-10) . Recompensa primita: 0$ . Amenda primita: 700$ .
[mR].Ionut_M - 1 war (100%) , scor total (2-10) . Recompensa primita: 0$ . Amenda primita: 800$ .
[mR].Ezio - 1 war (100%) , scor total (0-6) . Recompensa primita: 0$ . Amenda primita: 600$ .
jEpY - 1 war (100%) , scor total (4-7) . Recompensa primita: 0$ . Amenda primita: 300$ .
Razvan_Jackson - 1 war (100%) , scor total (3-9) . Recompensa primita: 0$ . Amenda primita: 600$ .

Membri invoiti : 5

[mR].HunteR - Cerere de inactivitate (19:10:2013 - 29:10:2013) .
MarianNR1 - Cerere de inactivitate 2 Saptamani .
Bombardier - Invoit 1/2 .
Pr3dator - Invoit 1/2 .
Edutzzu - Cerere de inactivitate pe o perioada neanuntata .

Membri absenti : 8

[CBN]Cristi - Amenda 1500$ .
Bvasasin - Amenda 1500$ .
Rekill - Amenda 1500$ .
.Anca. - Amenda 1500$ .
Picone - Amenda 1500$ .
IngerBun - (Cererea de Inactivitate ti-a expirat (17:10:2013 - 20:10:2013)) Amenda 1500$ .
BlackRp - Amenda 1500$ .
Cristi - Amenda 1500$ .

* Amenzile care nu vor fi platite in decursul a 24 de ore , membrii acestora vor fi sanctionati cu Faction Warn .

Evidenta ta

Membri prezenti:12

Razvanys(6-8)

IngerBun(2-6)

GigGs11(2-9)

MinimaLLL(1-6)

Tantu(3-6)

Sorinacyo(1-2)

Jim.Capone(7-7)

BadDriver(7-14)

Joseph(1-5)

12lucian10(0-10)

Cr1sty(5-18)

[CBN]SainT(0-5)

Membri invoiti:

jEpY

12lucian10

Membri care nu au postat Evidenta war:

.Anca.

[mR].Ezio

Skintei

Razvan_Jakson

Picone

giggs11

dreamcool

faintyy

-absenti vor fi sanctiondati de lider cum doreste el.

-Felicitari celor care au fost la war-uri.

Nu mai posteaza nimeni dupa mine!!.

Discutam la sedinta saptamanala mai detailat . Noapte buna .
Nu inventa nick'uri de ale tale : Skintei , nu exista asa nick un baza de date a serverului .

Am observat ca IngerBun nu prea se descurca la asta, o sa discutam maine si voi alege pe altcineva care sa se ocupe.

Maine la 19:50 va astept pe toti in HQ, cine are probleme mari si nu poate venii sa faca o cerere de invoire.

Eu ma pun la somn, noapte buna!

@, La multi ani ba de la bosulica(stii tu) Sa iei maine best pentru ziua ta ca iti dau 100 k ;)

Ma pun in pat, ne auzim maine daca nu plec la Cluj, am ceva probleme in familie.... Noapte buna !!! :*

@, Am facut tot posibilul, ti-am dat o gramada de poze, si stii bine cu cine, si nu ai vrut sa-i sanctionezi, si la urma m-am lasat pagubas. NICI UN LIDER NU-SI LASA MEMBRII SA-SI BATA JOC DE SUBLIDER. Ai ceva sa-mi zici, imi zici in fata, in viata reala. Nu vreau sa fac ce au facut cei din gold team, pentru ca asta necesita timp, si eu nu mor pe sa:mp;). Mai ai ceva de zis, nu o scrie ca o fata, si zii in cuvinte in viata reala, ca de "toti suntem smecheri in fata pc-ului". Si ca sa fie pentru tine, raman la rank 4, cam pentru ce rank imi e perioada.

Trestariule, nu plange.

Iti zic eu in fata, esti un fals.

Nu vrei sa faci ceea ce au facut cei din Gold Team, am inteles, nu esti capabil.

Nu mori pe SA:MP, dar te joci.

O arzi pe smechereala si toti astia spun ca va certati pentru un joc, da va certati pentru un joc ca ai fost fals in joc, esti si in viata de zi cu zi.

Ramai rank 4 ca o faci degeaba.

Trestariule, nu plange.

Iti zic eu in fata, esti un fals.

Nu vrei sa faci ceea ce au facut cei din Gold Team, am inteles, nu esti capabil.

Nu mori pe SA:MP, dar te joci.

O arzi pe smechereala si toti astia spun ca va certati pentru un joc, da va certati pentru un joc ca ai fost fals in joc, esti si in viata de zi cu zi.

Ramai rank 4 ca o faci degeaba.

Nu mai plange ma copile, nu mai plange =))