Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut,doar ce am ajuns acasa,maine am teza la mate,ma pun sa invat/lucrez sa va pot asista diseara la war-uri.

Nu mai invinovatiti worst-ul...se intampla sa mai ai lag,sa nu ai o zi buna. Nu vei trage la fel cu arma in fiecare zi.

Ne auzim in-game!

Neatza vietnam,Felicitari Joseph. pentru sublider tu erau cel mai capabil sa o deti chiar daca ai mai avuto ;) hai ca incep sa-mi revin cu + =)) inainte faceam - :))...va dau 1 sfat la war sa nu aveti nici 1 mod in samp,si sa asculati muzica poate va face mai fericiti :emo: ...azi le dau dauna totala la verdanti. salut ne vedem la war

Neatza vietnam,Felicitari Joseph. pentru sublider tu erau cel mai capabil sa o deti chiar daca ai mai avuto ;) hai ca incep sa-mi revin cu + =)) inainte faceam - :))...va dau 1 sfat la war sa nu aveti nici 1 mod in samp,si sa asculati muzica poate va face mai fericiti :emo: ...azi le dau dauna totala la verdanti. salut ne vedem la war

Neatza vietnam =))))) tare asta

GGGG Joseph !!

Va felicit pentru waruri, la 21:00 eram 34.. Si la 22:00 eram 22.. Asta e, vom reveni luni.

Atentie.

A revenit regula in legatura cu AFk aiurea prin hq. Cine nu sa afk in camera mica si este prins ca sta afk aiurea in hq primeste amenda 2 k.

Noapte buna.

H U N T E R iti las mesaje la discutii iti las pm iti las de toate si nu ma bagi in seama frate deloc ? ti-am dat si eu un pm si ti-am explicat ca am ban 7 zile, un ban dat aiurea de admini pentru o gluma cu un prieten..Am pus si eu cerere de inactivitate de 2 zile si nu raspunzi si la warn`urii sunt pus pe lista de absenti...Lui tiger i-am lasat la fel pm si a zis ca nu are ce face ca tu trebuie sa pui toate alea si ca nu accept invoiri de inactivitate, dar acum ce vrei sa fac cum sa intru daca asa se face pe serv asta ban asa pe glume :| ?

Edited by GiggS

H U N T E R iti las mesaje la discutii iti las pm iti las de toate si nu ma bagi in seama frate deloc ? ti-am dat si eu un pm si ti-am explicat ca am ban 7 zile, un ban dat aiurea de admini pentru o gluma cu un prieten..Am pus si eu cerere de inactivitate de 2 zile si nu raspunzi si la warn`urii sunt pus pe lista de absenti...Lui tiger i-am lasat la fel pm si a zis ca nu are ce face ca tu trebuie sa pui toate alea si ca nu accept invoiri de inactivitate, dar acum ce vrei sa fac cum sa intru daca asa se face pe serv asta ban asa pe glume :| ?

Stai linistit, totul o sa se rezorve. In scurt timp iti va raspunde Hunter.

O seara buna!

Neata , aseara la war..ca de obicei distrugere totala....daca ar juca si verdant corect nu ar mai avea ei tot ls..dar ei cand vad ca pierd fac kamikaze , te calca cu masina , db fara sofer..asta e...si se mai lauda ca sunt buni vai de capul meu au tec si combat degeaba ca nici unu nu stie sa traga cu el...infine , ne auzim diseara in joc.

Edited by kennyS