Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce war-uri bune am avut azi.. inafara de bug-uri a fost ok... Baieti tineti capul sus , pana joi ne bucuram de turf-uri deci 4/4 in fiecare zi!! Daca nu intra "Royce" la noi luam si eu un amarat de Best poate am noroc maine :D .
Dar.. poate o sa ne bata GSB cu acest bug.. daca o sa fim 30+ pe /Members si castigam in fiecare zi.. , dar.. dupa reset o sa ne fie mai greu..

Bă dacă s-ar repara și bugu să jucăm calumea. Oricum rupem și fară bug

Sa speam ca le repare :)),asa fuceam dupa cate un membru avispa,pe care il vedeam pe mapa. :))) sa vedem daca nu se mai pune afk careva :)).S@LP@ noapte buna all!

Bravo la toti. Ati abuzat frumos de buguri. Bai deci chestia asta cu armele de pe jos ma inspaimanta. De ne da k0rs un clear cu tec, e deja imposib castigat warul. Mai ia altele mai baga niste clear-uri. Deci cat cacat.o mancat k0rs asta la viata lui... pfff. Sper ca dau maine clear-uri ca el

Deja duma cu k0rs e expirata si devine enervanta.. sa nu mai aud de el in topicul asta.

Chiar daca metoda de war este inca in teste vreau sa fiti ONline pentru a ne acomoda cu aceasta.. cum eu fac un efort sa dau atac dimineata in loc sa dorm si voi puteti face un efort sa intrati o ora jumate pe joc la o ora, zic eu, accesibila.. asa ca maine toti on la 12:40 !

@,ok.

k0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rsk0rs

Parca noi recrutam codati nu? A fost o zi frumoasa plina de evenimente inteligente cand iti luai clear de la un taliban cu multe cifre la nume, iei iei secunda cu m4 de la 1000 m si tot noi cica suntem codati.

Pa

Foarte faine azi warurile.. Bine ca a luat ala ban, mai sunt multi ca el. Stefan..., Nicu_ape3 tot respectul, demisii pentru o zi. Stefan si zice ca vrea in GSB :))) GG pleci pentru turfuri, vai de capul meu. Mergeti acolo, suferiti si voi impreuna cu k0rs, poate invatati sa dati clear ca el. S@l p@

Ba baieti .. eu v-am zis sa nu va bateti joc de mine pentru ca o sa fie nasol dupa .. adica eu ma trezesc in fiecare zi la ora 08:50 ca sa va dau atac ca sa ce? sa fiti 23 on din 41 ? Bine, atunci facem cum imi place mie cel mai mult. Topicul asta ramane inchis ca sa ma asigur ca toata lumea vede asta.

MIERCURI - NICI O INVOIRE ACCEPTATA. Toata lumea ONline. Va arat eu activitate ..

h3h9Xz0.png

made by iRi.

Ce cred GSB mai nou despre noi probabil. Stiu sa ne acuze pe noi, dar la ei nu se uita( Erick, Aleandru ala, RoLls, Yoshijro)

bai Beyond, poza e facuta la caterinca, eram pe skype cu creatoru , dar esti but rau. Am gasit poza, si i-am zis pe cine sa bage acolo:Baxter( care a luat ban datorita unei cifre in cleo), pe levyy ca ii lideru nostru si trebuia sa fie in dream team, pe nicu_ape3 si pe asqwe ca na: Clear by k0rs

Edited by Yaphets01

A fost o zi de war geniala, am facut foarte multe fraguri si am castigat foarte multe waruri. Pe scurt, rezumatul acestei zi minunata de war poate fi gasit in aceasta poza :

WllhScA.jpg

Poate de saptamana viitoare o sa fie mai bine, SALOOT.

A fost o zi de war geniala, am facut foarte multe fraguri si am castigat foarte multe waruri. Pe scurt, rezumatul acestei zi minunata de war poate fi gasit in aceasta poza :

WllhScA.jpg

CLEAR BY K0rs :))))))))))))))))))))))))) BA, sa ne parcam masinile in HQ si sa punem toate departamentele sa ne pazeasca . =))))

WllhScA.jpg

CE FATA ARE SOBOLANUL ASTA:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

SE VEDE CA E POST-HUNTER, STA IN CASA, FATA LASA DE DORIT :))))

K0RS, BRAVO MA TATA, POZE IN PADURE? :)))

P.S: EU NESCULATA NU TI-O DAU!!! OTO MACAR STIE MESERIE PE TIR DAR TU... ESTI OM BUN DE SAPA, LA PRASIT INAINTE LA MINTE INAPOI, DACA AS FI FOST TAICA-TU TE-AS FI DUS LA SPITALUL NOUA... AA DA, DE ACOLO AI EVADAT:)))

Edited by PD MnQ