Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma in seara asta nu am facut nimic.... 0-6 si 3-6...Am un lag de abia pot sa joc, unu m-a intrebat daca am speedlimit la masina... Sper sa vina laptopul cat mai repede sa joc si eu calumea ca altfel nu pot sa joc...

Ne mai auzim maine, noapte buna!

Hai noroc! Mai postez si eu aici .

Azi per total a fost bine , se putea si mai bine , daca se prindea atac si daca eram mai mult de 30 pe members(pentru ca avem de unde) .

Haide-ti de da-ti atacurile pe rpg , sper ca si maine sa fim la fel de multi ca si astazi .

Edited by Kha

Ce faceti? Haideti sa ne mobilizam si maine sa le dam 3/3 la GSB. Toti din gsb posteaza pe la discutii ca maine ls-ul va fi verde... Haideti sa le demonstram ca nu sunt asa buni precum se cred si maine sa le mai luam un turf. Noaptee buna!

S-ar putea sa nu ne vedem in seara asta la waruri ca laptopul meu inca nu a venit si nu stiu daca il primesc azi iar pe calculator trebuie sa reinstalez windowsul... Sper sa fac cumva sa intru in joc... Va tin la curent

Mda pot intra pe joc doar de pe laptop pe PC vad ca face fite , dupa ce dau connect imi apare ca si cum ar intra in joc , dar nu apuca sa se deschida fereastra ca iar se schimba tema(win 7) din gri in albastru , am reinstalat , aveti idee ce sa fac, sa sterg din "my documents" ?

Salutari tuturor, felicitari tuturor celor care ati fost prezenti la war. 3/3 frumos, le-ati dat o lectie celor din GSB. Daca o tinem tot asa o sa avem tot orasul!! Eu abia acum am rezolvat calculatorul pentru ca laptopul inca nu a ajuns si azi am crezut ca raman si fara PC, a continuat cu fazele lui cu restart si erori de la windows si i-am dat un pumn in unitate de au aparut dungi pe ecran si apoi ceva erori si am reinstalat windowsul. Acum pare in regula, ne auzim maine, noapte buna!

Tom multumesc ca m-ai invoit, scuze ca nu am facut cerere dar ti-am spus ca postam de pe telefon si urasc sa scriu chestii mai lungi de pe telefon! Sper sa nu mai fie nevoie de alte invoiri de acum in colo!

Noapte buna tuturor si in acelasi timp felicitari celor care au prins 2 attack-uri!!

Salutare, eu sunt noul vostru coleg, sper sa colaboram impreuna si sa ne intelegem, am venit in acest gang cu gand de a va ajuta sa cuceriti Los Santos, sper sa ne imprietenim si sa ne ajutam unii pe altii, va spun din start sunt o fire care tine foarte mult la glume!! Deci sper sa ne imprietenim foarte repede si sa colaboram!